Moederdag Afhaal High Tea

De Theefabriek » Moederdag Afhaal High Tea

Moederdag Afhaal High Tea

Moederdag 2019, dat waren nog eens tijden … lekker er op uit, mama en/of oma verwennen, een zeer drukke dag in De Theefabriek!

Dat is in 2020 wel anders. De corona-crisis gooit alle gewoontes, gebruiken en routines over de kop. De horeca is voorlopig gesloten voor bezoek, zo ook de theeschenkerij van De Theefabriek. Thuis extra gezellig maken dan maar, zonder al te veel denk- en bakwerk?

Dat kan! Onze volledig uitgeruste theeschenkerij-medewerkers maken op de vroege Moederdagochtend een complete Afhaal High Tea voor u klaar, met alles er op en eraan: van de scones tot de sandwiches, van de quiche tot de chocoladetaart, van de slagroom tot de jam, van de thee tot het vruchtensap en van de servetten tot de garnering. En u krijgt er van ons zelfs een bosje lokaal geteelde tulpen bij!

De High Tea kan handzaam verpakt bij ons worden afgehaald tussen 11 en 13 uur, in stapjes van 10 minuten, waarmee we zoveel mogelijk de afhaalmomenten proberen te spreiden. Wel even een koelboxje meenemen, met name voor de slagroom!

Alleen het servies en bestek dient u zelf te verzorgen. En alles even mooi op borden presenteren, thee zetten en een paar dingetjes warm maken. Met onze uitgebreide, meegeleverde instructie kan zelfs een kind de (af)was doen.

Reserveren / bestellen – Moederdag | zondag 10 mei 2020

Let op: reserveren kan t/m vrijdag 8 mei 2020 … dus wacht niet te lang!

Afhaal High Tea Aantal
Afternoon Tea - Lekker smikkelen en smullen met 2 luxe hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 1 scone met jam en ongezoete slagroom, 1 stukje gebak, 1 stukje theecake, 1 vruchtenspiesje, diverse soorten thee en 1 glas vruchtensap.
💰 €14,95 p.p.
Vegan Afternoon Tea - Lekker smikkelen en smullen met 2 hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 1 scone met jam en kokosroom, 1 stukje gebak, 1 stukje bananenbrood, 1 vruchtenspiesje, diverse soorten thee en 1 glas vruchtensap.
💰 €14,95 p.p.

 
 

Beschrijf eventuele bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld (di)eetwensen en/of eventuele aanvullende wensen.
Bij ingrijpende dieetwensen, zoals bijvoorbeeld lactosevrij en glutenvrij, brengen we extra kosten in rekening: €4,95. Dit bedrag is per persoon met een ingrijpende dieetwens. Indien het een glutenvrij dieet betreft, dan willen we ook graag weten of u coeliakie heeft, dan vereist namelijk aanvullende maatregelen bij de bereiding om "kruisbesmetting" met gluten te voorkomen. Indien u een pinda-/notenallergie heeft, dan willen we graag zeker weten dat u wel eventuele sporen van pinda's en/of noten kunt verdragen. Mocht dat namelijk niet zo zijn, dan kunnen we u daarmee helaas niet van dienst zijn.