Babyshower High Tea

De Theefabriek » Babyshower High Tea

Babyshower High Tea

De terrassen van de theeschenkerij zijn weer geopend volgens de normale openingstijden, met bediening, maar voorlopig alleen met een kleine kaart.

Bij invallend slecht weer mogen we u geen tafeltje binnen geven, om rustig af te kunnen eten. Daarom serveren we voorlopig nog geen uitgebreide teas en lunches, die veelal meerdere gangen beslaan. De kleine Cream Tea staat gewoon op de kaart en kunt u ter plaatse bestellen.

Uitgebreide High Teas zijn wel beschikbaar als Tea2go, om onderweg, in uw auto/camper, op de fiets of bij u thuis, op uw werk of in de accommodatie waar u verblijft van te genieten.

De Babyshower High Tea is een uitgebreide Afternoon Tea. Wij zorgen voor een feestelijke aankleding van de tafel, in overleg in de kleur roze, lichtblauw of een combinatie van beide. De aanstaande moeder krijgt een leuk presentje mee naar huis.

Met z’n allen lekker smikkelen en smullen met 2 luxe hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 1 scone met jam en ongezoete slagroom, 1 stukje gebak, 1 stukje theecake, 1 chocolaatje, 1 vruchtenspiesje, diverse soorten thee en 1 glas vruchtensap. Op tafel staat verder een roze en/of blauw (natuurlijk) gekleurd watertje.

Met de samenstelling van het menu is uiteraard rekening gehouden met de zwangere dame(s). De Baby Shower High Tea wordt in 2 gangen geserveerd. Inclusief gratis entree theemuseum.

⏳ 2 uur
💰 4-20 p. €24,95 p.p. | >20 p. €22,45 p.p.
📅 direct reserveren

Eetwensen

Zoveel mensen, zoveel eetwensen … we kunnen met veel rekening houden! Specifieke combinaties van wensen zijn echter niet altijd te realiseren.

  • Veganistisch: 👍
  • Vegetarisch: 👍
  • Glutenvrij: 👎, maar we hebben wel high teas
  • Lactosevrij: 👍
  • Suikervrij: 👎, maar we hebben wel high teas
  • Overige: 🤞 in overleg

👍 Voor deze eetwensen geldt dat we de hier vermelde menu’s er op aan kunnen passen. Wensen graag duidelijk vermelden in het vakje bijzonderheden op de reserveringspagina!