Theeschool

De Theefabriek » Theeschool

Theeschool

Voor een ieder die zich nog wat meer in de thee wil verdiepen, hebben we de Theeschool in het leven geroepen. Het is een verzamelnaam voor diverse activiteiten waar, je raadt het al, thee centraal staat. Activiteiten voor jong en oud, voor de beginnende en de gevorderde theedrinker, voor de gewone liefhebber en voor de professional in de horeca, detailhandel of zorg. De activiteiten zijn onderverdeeld in ‘Theelezingen’, ‘Theeproeverijen’, ‘(Creatieve) Theeworkshops’ en ‘Theetrainingen’. Hieronder volgt enige uitleg over het verschil.

Wil je vooral luisterend je kennis verdiepen en die vragen over thee eens kunnen stellen waar je al een tijdje mee loopt, dan is een Theelezing heel geschikt voor jou(w gezelschap).

Ben je meer van het ‘ervaren’ en wil je je smaakpapillen eens verrassen, dan ben je bij een Theeproeverij aan het juiste adres.

Voor een ieder die naast luisteren en proeven ook zelf lekker actief bezig wil zijn, zijn er de Theeworkshops.

En hoef je niet perse je theekennis te verdiepen, maar wil je gewoon je ‘creatieve zelf’ vrij baan geven rond het thema thee, dan zijn er de Creatieve workshops.

Speciaal voor de detaillist/horecaondernemer en zijn/haar personeel en de meer dan gemiddelde geïnteresseerde bieden we Theetrainingen. Hierbij wordt dieper op de materie ingegaan dan bij de standaard Theelezingen en Theeproeverijen.

Besluit je om zo’n leuke Theeschool-activiteit te combineren met een lekkere Tea of Lunch in de schenkerij, dan krijg je daar 10% korting op het gekozen menu.

Meer informatie