Overnachten in de regio

De Theefabriek » Overnachten in de regio

Overnachten in de regio

Vakantieparken

Landal Suyderoogh – Lauwersoog
Landal Natuurdorp Suyderoogh, het paradijs voor waterliefhebbers, vogelspotters en wandelaars. Hier vindt u alles voor een ontspannen vakantie vol waterrijke natuur, rust en ruimte.

Landal Esonstad – Oostmahorn
Een Oudfriese woning of een moderne terpwoning aan het water? De keuze is aan u. Landal Esonstad ligt op steenworp afstand van Werelderfgoed De Waddenzee en aan Nationaal Park Lauwersmeer.

Campings

Beleef Lauwersoog – Lauwersoog
Camping Lauwersoog is een veelzijdige vijf-sterrencamping in Noord-Nederland, gelegen op de grens tussen Friesland en Groningen. Door de unieke locatie in het Nationaal Park Lauwersmeer en op loop afstand van Werelderfgoed Waddenzee bevindt u zich in een oase van rust en ruimte.

Camping Lauwerszee – Vierhuizen
Het terrein van de camping bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving en is omzoomd door 35 soorten bomen en struiken. Op het terrein kunt u kamperen met tent, caravan of kampeerwagen. De plaatsen zijn heerlijk ruim en overwegend beschut.

Camping Robersum – Vierhuizen/Zoutkamp
Natuurkampeerterrein Robersum in het landelijke Groningen ligt dicht bij het Lauwersmeer gebied en Lauwersoog, tussen de dorpen Vierhuizen en Zoutkamp. Hier kunt u terecht met uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper. Geniet van de heerlijke weidse en ongerepte omgeving.

Camping Roodehaan – Warfhuizen
Camping Roodehaan is gelegen aan het prachtige Reitdiep. De sterk meanderende rivier verbind de stad Groningen met de zee. Het Reitdiepgebied behoort tot de oudste cultuurlandschappen van Europa.

Camping Marenland – Winsum
Heerlijk aan het water, veel groen, mooie grote plekken en van alles te doen! Marenland camping is een beschutte camping met goede sanitaire voorzieningen en veel recreatiemogelijkheden.

Wilgenheerd – Wehe-den Hoorn
De kleine, zeer rustig en landelijk en aan het water gelegen camping is een onverwachte verrassing in het open Groninger landschap.

Camping Leenstertillen – Leens
Camping de Leenstertillen ligt op een steenworp afstand van het dorp Leens met alle voorzieningen, drogist en bakkerij. In het dorp zijn diverse winkels en een open lucht zwembad aanwezig.

Hotels

Hotel De Kromme Raake – Eenrum
Grand Hotel ‘De Kromme Raake’, beter bekend als het kleinste hotel ter wereld. Dit fraaie huisje met de geelwitte gevel zette het Groningse Eenrum op de wereldkaart. Al vele beroemdheden hebben in het hotel overnacht.

Hotel Het Klooster – Kloosterburen

Hotel De Oude Smidse – Westernieland

Marenland – Winsum

Waddenweelde – Pieterburen

Bed & breakfast

d’Olle Pastorie – Vierhuizen

Wilgenheerd – Wehe-den Hoorn

De Theaterherberg – Warfhuizen

Hostellerie de Broekstermaar – Pieterburen

Noordkus – Pieterburen

Hutten & huisjes

Beleef Lauwersoog – Lauwersoog

De Horizon – Molenrij

Noord Bromo – Hornhuizen

Grasdakwoning – Warfhuizen

Marenland – Winsum

Robersum – Vierhuizen/Zoutkamp

’t Warfhoeske – Wehe-den Hoorn

Groepsaccomodaties

De Energiek – Wehe-den Hoorn

Robersum – Vierhuizen/Zoutkamp

Terraheerd – Wehe-den Hoorn