Bijbaan(tje)

De Theefabriek » Bijbaan(tje)

Bijbaan(tje)

We snappen het allemaal wel … druk met je school, je matties en bff’s, je ouders, je socials, je favoriete nieuwe series binge-watchen, je online games, je sporten en dan ook nog aan het werk … pfew!

En toch … even er tussenuit, je kop uit de boeken, het beeldscherm en de telefoon, je handen uit de mouwen, stappen maken, verse nieuwe gezichten en verhalen elke dag. Tegelijkertijd wat centjes verdienen voor je vakantie, je nieuwe game, je nieuwe kamer of huis, je nieuwe telefoon of abonnement, je nieuwe outfit, nieuwe vrienden maken, dat klinkt toch ook niet verkeerd?!

We zijn (bijna) altijd op zoek naar enthousiaste, nieuwe medewerkers (v/m) die buiten de schoolvakanties tenminste 3-4 (mid)dagen per maand en in de schoolvakanties 2-4 dagen per week beschikbaar zijn voor werk.

We begrijpen dat je niet de hele zomervakantie aan het werk wilt, dat is prima, maar een paar weken vol aan de bak, dat vinden we natuurlijk geweldig, want het loopt lekker aan in de zomer! En wil je alleen als vakantiekracht aan het werk, voor een x-aantal weken in de zomer, dan vinden we dat ook prima!

Dus … ben jij op zoek naar een bijbaan(tje) voor in de weekenden en/of de vakanties, voor een paar weken of voor een aantal jaren? Dan hebben wij vast wel een plekje voor je!

Horeca

Medewerkers bediening

Vind je het leuk gasten te ontvangen, een babbeltje te maken, ben je graag in beweging en heb je je ogen overal?

We zoeken een aantal gezellige, vrolijke, sportieve, oplettende medewerkers (v/m) voor de bediening in de theeschenkerij.

De werkzaamheden omvatten het verwelkomen van gasten, bestellingen opnemen, klaarmaken en uitserveren, teas en lunches begeleiden, etc.  Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen, je werkt in een klein TEAm van ervaren bedieningsmedewerkers.

De werkdagen beginnen om 9:00/9:45 uur of om 12:30 uur en lopen door tot het einde van de middag, begin van de avond, als de gasten naar huis zijn en de dag is afgerond, gemiddeld 17:30-18:30 uur, afhankelijk van de drukte van de dag.

Lijkt het je wat? Lekker sociaal doen, lieve gasten, hollen en stilstaan, afwisselend werk, gezellig TEAm? We zien je sollicitatie hieronder graag tegemoet!

Medewerkers keuken

Heb je iets met eten klaarmaken, lekker werken met verse producten, sandwiches beleggen, drankjes mixen? En kun je een beetje tegen de ‘hitte van de keuken’?

We zoeken een aantal hittebestendige keukenmedewerkers (v/m) die graag met mooie producten aan het werk willen.

De werkzaamheden omvatten het voorbereiden van de keuken voor de dag (‘mise en place’), het voorbereiden van gereserveerde teas en lunches, het klaarmaken van bestellingen, zoals sandwiches, scones, muffins en theecocktails, keuken netjes en schoon houden, etc. Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen, je werkt in een klein TEAm van ervaren keukenmedewerkers.

De werkdagen beginnen om 9:00/9:45 uur en lopen door tot het einde van de middag, begin van de avond, als de gasten naar huis zijn en de dag is afgerond, gemiddeld 17:30-18:30 uur, afhankelijk van de drukte van de dag.

Lijkt het je wat? Iets moois en lekkers voor de klanten maken, afwisselend werk, gezellig TEAm? We zien je sollicitatie hieronder graag tegemoet!

Medewerkers spoelkeuken

Stroop je graag mouwen op? Vind je fijn om alles weer schoon en netjes te maken? Vind je net als ons dat goede bediening met schone vaat begint (en eindigt). En heb je geen watervrees?

We zoeken een aantal waterbestendige spoelkeukenmedewerkers (v/m) die niet bang zijn voor een uitdaging!

De werkzaamheden omvatten het scheiden van afval, het voorspoelen van de vuile vaat, het afwassen met behulp van de Mercedes Benz onder de professionele vaatwassers (Winterhalter), het nadrogen en inruimen van de schone vaat en af en toe een handje helpen in de keuken en bediening.

Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen, je werkt in een klein TEAm van ervaren keuken- en bedieningsmedewerkers die je graag een handje helpen zo gauw als hun werkzaamheden dat toelaten.

De werkdagen beginnen om 12:30 uur en lopen door tot het einde van de middag, begin van de avond, als de gasten naar huis zijn en de dag is afgerond, gemiddeld 17:30-18:30 uur, afhankelijk van de drukte van de dag.

Lijkt het je wat? Lekker aan de (afwas)bak, afwisselend werk, gezellig TEAm? We zien je sollicitatie hieronder graag tegemoet!

Wat schuift het allemaal?

LEKKER VERDIENEN

LEKKER VERDIENEN

*
* Dit salaris betreft het bruto all-in loon (per 1 juli 2023) waarin vakantietoeslag en de afkoop van je vakantierechten meegenomen zijn. Aan deze berekening kun je geen rechten ontlenen. Je netto loon (dat is je bruto loon minus eventueel geldende premies en belastingen) wordt elke eerste week van de volgende maand uitgerekend op basis van je werkelijke in- en uitkloktijden en overgemaakt op je rekening.

Kijk, dat is natuurlijk meegenomen! Maar de secundaire arbeidsvoorwaarden dan? Nou … scone met jam en slagroom bij de nazit in de weekenden, leuke collega’s, 15% korting in de theewinkel (daar wordt je moeder blij van 😍), TEAmwork, één keer per jaar een superuitje uit de fooienpot (neehee, niet op de thee bij Max Verstappen), unieke werkplek, …


Gelijk solliciteren?!

24-06-2023: We kunnen voor deze zomervakantie (en wellicht daarna) nog extra handjes gebruiken, in de bediening en in de (spoel)keuken, op doordeweekse dagen en/of zaterdag/zondag. Dus heb je zin en tijd en kun je wel een paar extra zakcentjes gebruiken, reageer dan snel, we zijn nu bezig met het rooster voor juli en augustus

Je kunt gewoon per e-mail solliciteren op personeel@theefabriek.nl, met motivatie, CV-tje en foto! Of je kunt gelijk onderstaand formulier gebruiken, het maakt ons niet uit.

    Je gegevens

    Je sollicitatie