Baan

De Theefabriek » Baan

Baan

Ben je helemaal klaar voor iets anders? Even weg uit de luiers, veel minder computers en paperassen, no more sacherijnige klanten …

Bij ons ben je lekker in beweging, klanten komen voor hun plezier en niet als een ‘moetje’, je werkt met prachtige natuurproducten en heerlijk eten en drinken, we zijn een TEAm met fijne collega’s en een gezellige werksfeer. Je kunt werken bij ons natuurlijk combineren met je huidige werk, voor de afwisseling, of helemaal iets anders gaan doen.

Ons TEAm bestaat uit een gezellige, inclusieve mix van medewerkers uit de omgeving, variërend in leeftijd van 13 tot ruim in de 60. Heb je geen (relevante) ervaring, geen probleem, we werken je graag in en waar nodig krijg je de nodige theekennis door onze theesommelier Marloes aangereikt.

De Theefabriek heeft een aantal bedrijfsonderdelen, met verschillende werkzaamheden. Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures op deze afdelingen. Staat er niks voor je bij? We ontvangen ook altijd graag open sollicitaties! Wellicht komt er binnenkort iets vrij en dan weten we je te vinden!

Horeca

Medewerker Theeschenkerij: 3 dagen per week van april t/m oktober, 1-2 dagen per week van november t/m maart.

Lekker rennen en vliegen, binnen en buiten, boven en beneden, met dienbladen vol heerlijkheden. Babbeltje hier, glimlachje daar, lekker bezig!

Scones, muffins, sandwiches, theecocktails en andere heerlijkheden maken in de keuken, teas en lunches voorbereiden. Gasten er lekker van zien genieten.

Indekken, afrekenen, afwassen, wasje draaien, pleetje schrobben, het hoort er allemaal bij!

Ben jij een actieve, alerte en veelzijdige horecatijger, dan hebben wij een mooie werkplek in onze theeschenkerij voor jou!

We zoeken een enthousiaste nieuwe medewerker (v/m) voor de theeschenkerij.

April t/m oktober: woensdag, donderdag en zaterdag
November, januari t/m maart: zaterdag
December (gesloten voor publiek) : gemiddeld 1 dag per week, nader te bepalen

Startdatum z.s.m..

Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Je werkt altijd direct of indirect samen in het (tenminste) driekoppige horecaTEAm (vaak 3 horecamedewerkers op de doordeweekse dagen in het voor- en naseizoen, in de zomervakantie en het weekend loopt dat op tot wel 8-10 medewerkers).

De werkdagen beginnen in het hoofdseizoen doorgaans om 9:00/9:45 uur en lopen door tot het einde van de middag, begin van de avond, als de klanten naar huis zijn en de dag is afgerond, gemiddeld 17:30-18:30 uur, afhankelijk van de drukte van de dag.

Startsalaris: € 15,26 bruto per uur (vanaf 1-1-2024, bij leeftijd 21 jaar of ouder en geen relevante kennis/ervaring), excl. 8% vakantietoeslag en excl. evt. afkoop vakantierechten (je kunt vrije dagen opnemen of ze laten afkopen, wat je maar wilt). Pauzes in de theeschenkerij worden 100% doorbetaald, omdat de klant altijd voor gaat en het pauzemoment daarom niet vastligt. De functie en het bijbehorende salaris zijn geïnspireerd op de Horeca-referentiefuncties Allround medewerker bediening II / Chef bediening I / Zelfstandig werkend Kok met schaal 5. We werken onder de NHG CAO.

Lijkt het je wat? We zien je sollicitatie hieronder graag tegemoet!

Status vacature

16-04-2024: Deze vacature is zojuist geopend. Lijkt het je wat, solliciteer dan snel!

Schoonmaak

Medewerker Schoonmaak en Plantjes verzorgen: 1 (maan)dag per week.

Bij De Theefabriek werken we met een vliegensvlug schoonmaakbedrijf voor de dagelijkse schoonmaak.

Maar wat we nog missen is een Pietje Precies (m/v) in eigen dienst voor de puntjes op de i. Iemand die het leuk vindt om de laatste stofjes, vlekjes, kruimels en andere ongerechtigheden na te jagen, in het museum, op kantoor, in de zalen en zo net even het verschil te maken in het eindresultaat.

Daarnaast hebben we ook nog een vrachtje plantjes die wel een beetje TLC kunnen gebruiken. Binnen in de vensterbanken en op de tafels, maar ook buiten op de tafels en de stoepen.

Ben jij een actieve, alerte en enthousiaste poetser met groenige vingers en oog voor detail, dan hebben wij een mooie werkplek in ons unieke bedrijf voor jou!

We zoeken een schoonmaakmedewerker (v/m) voor één (maan)dag per week, tijd wat moeilijk in te schatten, maar we denken dat je in 6 uur heel wat moois kunt doen.

Startdatum wanneer je maar wilt.

Je werkt heerlijk in je eentje, met een muziekje erbij (of juist niet) en zonder tikkende stopwatch op de achtergrond. Je mag wat ons betreft de tijd zelf indelen, ’s morgens op tijd beginnen, of juist even uitslapen en later op de dag aan de slag. Eventueel tussen de middag even naar huis voor de hondjes en/of de lunch. Of juist liever even gezellig lunchen en kwebbelen met de rest het maandagTEAm (bakkerij en productie), wat je maar wilt.

Startsalaris: € 14,60 bruto per uur (vanaf 1-1-2024, bij leeftijd 21 jaar of ouder en geen relevante kennis/ervaring), excl. 8% vakantietoeslag en excl. evt. afkoop vakantierechten (je kunt vrije dagen opnemen of ze laten afkopen, wat je maar wilt). De functie en het bijbehorende salaris zijn geïnspireerd op de Horeca-referentiefuncties Medewerker Huishouding met schaal 3. We werken onder de NHG CAO.

Lijkt het je wat? We zien je sollicitatie hieronder graag tegemoet!

Status vacature

15-03-2024: Deze vacature is zojuist geopend. Lijkt het je wat, solliciteer dan snel!


Gelijk solliciteren?!

Je kunt gewoon per e-mail solliciteren op personeel@theefabriek.nl, met motivatie, CV-tje en foto! Of je kunt gelijk onderstaand formulier gebruiken, het maakt ons niet uit.

    Je gegevens

    Je sollicitatie