Baan

De Theefabriek » Baan

Baan

De Theefabriek heeft een aantal bedrijfsonderdelen, met verschillende werkzaamheden. Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures op deze afdelingen. Staat er niks voor je bij? We ontvangen ook altijd graag open sollicitaties! Wellicht komt er binnenkort iets vrij en dan weten we je te vinden!

Horeca

Medewerker Theeschenkerij: 4 dagen per week van april t/m oktober, 1-2 dagen per week van november t/m maart.

Lekker rennen en vliegen, binnen en buiten, boven en beneden, met dienbladen vol heerlijkheden. Babbeltje hier, glimlachje daar, lekker bezig!

Scones, muffins, sandwiches, theecocktails en andere heerlijkheden maken in de keuken, teas en lunches voorbereiden. Gasten er lekker van zien genieten.

Indekken, afrekenen, afwassen, wasje draaien, pleetje schrobben, het hoort er allemaal bij!

Ben jij een actieve, alerte en veelzijdige horecatijger, dan hebben wij een mooie werkplek in onze theeschenkerij voor jou!

We zoeken een enthousiaste nieuwe medewerker (v/m) voor de theeschenkerij, die in het hoofdseizoen in ieder geval vier dagen (di, wo en do en wisselend za/zo), en in het laagseizoen in ieder geval één weekenddag kan werken. Startdatum uiterlijk 1 april 2024, inwerken kan bijvoorbeeld al vanaf begin maart 2024, eventueel nog eerder.

Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Je werkt altijd direct of indirect samen in het (tenminste) driekoppige horecaTEAm (vaak 3 horecamedewerkers op de doordeweekse dagen in het voor- en naseizoen, in de zomervakantie en het weekend loopt dat op tot wel 8-10 medewerkers).

De werkdagen beginnen in het hoofdseizoen doorgaans om 9:00/9:45 uur en lopen door tot het einde van de middag, begin van de avond, als de klanten naar huis zijn en de dag is afgerond, gemiddeld 17:30-18:30 uur, afhankelijk van de drukte van de dag.

Startsalaris: € .. , .. bruto per uur (vanaf 1-1-2024, bij leeftijd 21 jaar of ouder en geen relevante kennis/ervaring), excl. 8% vakantietoeslag en excl. evt. afkoop vakantierechten).

Lijkt het je wat? We zien je sollicitatie hieronder graag tegemoet!

Status vacature

24-11-2023: Deze vacature is zojuist geopend. Lijkt het je wat, solliciteer dan snel!


Gelijk solliciteren?!

Je kunt gewoon per e-mail solliciteren op personeel@theefabriek.nl, met motivatie, CV-tje en foto! Of je kunt gelijk onderstaand formulier gebruiken, het maakt ons niet uit.

    Je gegevens

    Je sollicitatie