Baan

De Theefabriek » Baan

Baan

De Theefabriek heeft een aantal bedrijfsonderdelen, met verschillende werkzaamheden. Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures op deze afdelingen. Staat er niks voor je bij? We ontvangen ook altijd graag open sollicitaties! Wellicht komt er binnenkort iets vrij en dan weten we je te vinden!

Detailhandel

Medewerker Theewinkel: 2-3 dagen per week van april t/m oktober, 1-2 dagen per week van november t/m maart.

Ben je een gezellige, warme, klantvriendelijke verkoper? Hou je van het ‘stylen’ van hoekjes en ruimtes? Ben je gek op thee, bling-bling theezetgereedschap, kleurrijke theepotten, -kommen en -mokken? En vind je het leuk om theezakjes precies en netjes te vullen en te fröbelen met kadootjes? Dan is onze theewinkel misschien iets voor je!

We zoeken een enthousiaste nieuwe medewerker (v/m) voor de theewinkel, die in het hoofdseizoen in ieder geval twee doordeweekse dagen (di/wo), eventueel aangevuld met een weekenddag (zo), en in het laagseizoen in ieder geval één doordeweekse dag kan werken.

De werkzaamheden omvatten vooral het verrichten van verkoophandelingen incl. de nodige advisering (op basis van door onze theesommelier aangereikte en/of al aanwezige warenkennis), het aangevuld houden van de theewinkel in het algemeen en de theekast in het bijzonder (thee-voorraadblikken vullen, theezakjes vullen, artikelen bijvullen, etc.), maar ook het stylen en gestyled houden van hoekjes en ‘eilanden’ in de theewinkel, kadootjes inpakken e.d..

Je hoeft het natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Je werkt altijd direct of indirect samen in het vierkoppige winkelTEAm, met een collega die de andere drie dagen in de week voor haar rekening neemt, een collega die drie dagen per week allerlei winkelwerkzaamheden op de voor- en achtergrond uitvoert en nog een collega die zich twee dagen per week met de inkoop en webwinkels bezig houdt.

De werkdagen beginnen in het hoofdseizoen doorgaans om 9:00/9:45 uur en lopen door tot het einde van de middag, begin van de avond, als de klanten naar huis zijn en de dag is afgerond, gemiddeld 17:30-18:30 uur, afhankelijk van de drukte van de dag. In het laagseizoen is de (doordeweekse) werkdag veelal korter, van 9:00 tot 15:00 uur.

Startsalaris: €12,93 bruto per uur (vanaf 1-1-2023, bij leeftijd 21 jaar of ouder en geen relevante kennis/ervaring), excl. 8% vakantietoeslag en excl. evt. afkoop vakantierechten).

Lijkt het je wat? We zien je sollicitatie hieronder graag tegemoet!

Status vacature

10-02-2022: Deze vacature is ingevuld. We hebben een leuke nieuwe medewerker gevonden die nu wordt ingewerkt. We hanteren echter een wachtlijst, dus schroom niet te solliciteren als het je wat lijkt. Mocht er een gaatje in de bezetting ontstaan, dan weten we je te vinden!


Gelijk solliciteren?!

Je kunt gewoon per e-mail solliciteren op personeel@theefabriek.nl, met motivatie, CV-tje en foto! Of je kunt gelijk onderstaand formulier gebruiken, het maakt ons niet uit.

    Je gegevens

    Je sollicitatie