De Bovenkamer

De Theefabriek » De Bovenkamer

De Bovenkamer

Vanuit De Kraak, de eerste verdieping van de theeschenkerij, waar vroeger het kerkorgel heeft gestaan, loop je zo De Bovenkamer in.

De Bovenkamer is een ruime, lichte zaal op de eerste verdieping van de pastorie. Vroeger bestond deze bovenverdieping uit de studeerkamer van de dominee en niet minder dan 3 slaapkamertjes.

Tegenwoordig kun je hier heerlijk zitten, genieten van al het licht dat door de ramen naar binnen stroomt en rondkijken over Houwerzijl en het omliggende landschap.

Bij mooi, helder weer kun je d’ Olle Grieze, de Martinitoren, in de stad Groningen zien staan, 97 m hoog, ongeveer 25 km richting zuidoosten.

De Bovenkamer kan worden gehuurd voor besloten bijeenkomsten, bijvoorbeeld een bruiloft in intieme sfeer, een vergadering, een verjaardag, een workshop, een condoleance.

De zaalhuur bedraagt €95,- voor een dagdeel van maximaal 4 uren binnen openingstijden, €175,- voor een dag van maximaal 8 uren waarvan 7 binnen openingstijden. Zaalhuur buiten openingstijden is op aanvraag.

Let op: Besloten bijeenkomsten dienen altijd te worden gereserveerd!