Tea2go

De Theefabriek » Tea2go

Tea2go

Scone2go

Bestellen en afhalen

Eenvoudige Tea2go onderdelen, zoals thee, koffie, scones, sandwiches e.d. kunt u gewoon ter plaatse bij ons bestellen en meenemen. Maar u mag deze onderdelen ook (hieronder) van te voren bestellen, dan werken we naar de opgegeven afhaaltijd toe en hoeft u bij drukte niet al te lang te wachten.

De eenvoudige Tea2go-onderdelen zijn klaar om direct in onze tuin of onderweg te drinken/eten. Ze worden indien van toepassing met suiker, melk, een roerstaafje en/of een bestekje meegegeven.

Een Tea vereist de nodige extra voorbereiding en moet daarom altijd (tenminste) een dag van te voren worden besteld! Bij de Teas dient u zelf ook nog wat aanvullende voorbereidingen te treffen. Zo wordt bijvoorbeeld de thee los meegegeven en dient deze bij u op locatie nog gezet te worden. Ook worden er geen bekertjes voor de thee en/of het vruchtensapje meegegeven en ook geen bestekjes. En bepaalde onderdelen zoals bijvoorbeeld quiche, hartige mini muffins en scones dienen (bij voorkeur) nog opgewarmd te worden. Ook kan het verstandig zijn om even een koelbox mee te nemen, bij warm weer of een lange rit, om kwetsbaardere producten zoals slagroom, sandwiches, quiche, monchoutaart e.d. voedselveilig te vervoeren.

Moederdag Afhaal High Tea – zondag 9 mei 2021

Moederdag 2019, dat waren nog eens tijden … lekker er op uit, mama en/of oma verwennen, een zeer drukke dag in De Theefabriek! In 2020 hadden we opeens een corona-pandemie … theeschenkerij op slot! Thuis extra gezellig maken dan maar, zonder al te veel denk- en bakwerk? De Moederdag Afhaal High Tea was geboren! Omdat we ook in 2021 tijdens Moederdag behoorlijk beperkt worden door de corona-maatregelen, met alleen de terrassen open, hebben we ook dit jaar weer een Moederdag Tea2go.

Onze theeschenkerij-medewerkers maken op de vroege Moederdagochtend een complete Afhaal High Tea voor u klaar, met alles er op en eraan: van de scones tot de sandwiches, van de quiche tot de chocoladetaart, van de slagroom tot de jam, van de thee tot het vruchtensap en van de servetten tot de garnering.

Bij iedere Moederdag High Tea bestelling krijgt u een hartverwarmend theeblikje gevuld met Liefs en maakt u kans op de Moederdag High Tea Cadeaumand ter waarde van €49,95, met een liefdevol theeserviesje, een pakje Knuffel en een doosje t-sacs, die we verloten onder alle Moederdag High Tea bestellingen.

De Moederdag High Tea kan handzaam verpakt bij ons worden afgehaald op zondag 9 mei na 11:30 uur, in stapjes van 10 minuten, waarmee we zoveel mogelijk de afhaalmomenten proberen te spreiden. Wel even een koelboxje meenemen, met name voor de slagroom!

Alleen het servies en bestek dient u zelf te verzorgen. En alles even mooi op borden presenteren, thee zetten en een paar dingetjes warm maken. Met onze uitgebreide, meegeleverde instructie kan zelfs een kind de (af)was doen.

Disposables

Voor uw bestelling maken we zoveel gebruik van disposables van volledig biologisch afbreekbare natuurmaterialen en/of recyclebare papierwaren. Zo worden de sandwiches bijvoorbeeld individueel verpakt in bakjes met deksel, die worden gemaakt van bagasse, het restmateriaal van de rietsuikerproductie. Voor de thee en de koffie gebruiken we suikerriet bekers met deksels van CPLA, een gekristalliseerde vorm van zetmeel verkregen uit cassavewortel. Verder gebruiken we papieren tasjes en bekerhouders, FSC houten bestekjes, enzovoort. Alhoewel alles biologisch afbreekbaar is, is het natuurlijk niet de bedoeling dat u de disposables in de vrije natuur achterlaat!

Tea2go-bestelformulier

Tea2go

Drinken - losse onderdelen

Witte thee

Witte thee: € 3,00

Stilte: biologische witte thee om bij stil te staan, stil van te worden en stilte zijn. Ingrediënten: witte thee en rozenbloesem
Groene thee

Groene thee: € 3,00

Compassie: geurige, frisbloemige biologische groene thee, met o.a. Earl Grey en roos, opent je hart en verzacht je houding. Ingrediënten: groene thee, rozenbloesem, maretak, gojibessen en natuurlijk aroma
Oolong thee

Oolong thee: € 3,00

Oolong: klassieke, grofbladige, Chinese biologische Oolong, met een zoete geur, notig karakter en bijzonder smaakvol. Ingrediënten: oolong thee
Zwarte thee

Zwarte thee: € 3,00

Lady Grey: biologische Earl Grey verrijkt met een verfrissend vleugje citrus. Ingrediënten: zwarte thee, sinaasappelschil, citroengras, natuurlijk aroma
Rooibos

Rooibos: € 3,00

Lemon & Ginger: Lemon & Ginger, biologische rooibos met citroen en gember, een smaakcombinatie to remember! Ingrediënten: Rooibos, gember en citroengras.
Kruiden

Kruiden: € 3,00

Bloemenweelde: Geen thee, maar wel het geurigste uit de biologische bloemenweide. Tanninearm en cafeïnevrij. Ingrediënten: lavendel, rozenbloesem, kamille, goudsbloem, korenbloem en citroengras.
Koffie

Koffie: € 2,00

Koffie verkeerd

Koffie verkeerd: € 2,50

Blikje Coca Cola

Blikje Coca Cola: € 2,00

Blikje Fanta

Blikje Fanta: € 2,00

Blikje Seven-up

Blikje Seven-up: € 2,00

Blikje Liptonice

Blikje Liptonice: € 2,00

Blikje Bitter Lemon

Blikje Bitter Lemon: € 2,00

Blikje Tonic

Blikje Tonic: € 2,00

Blikje Rivella

Blikje Rivella: € 2,00

Flesje Spa Rood

Flesje Spa Rood: € 2,00

Eten - losse onderdelen

Bananenbrood - 100% vegan

Bananenbrood - 100% vegan: € 2,25

Friszoete fruitcake met banaan, rozijnen en walnoten.
Theecake

Theecake: € 1,95

Bruine, kruidige cake, bereid met rozijnen en gerookte thee. Uniek recept van De Theefabriek!
Appeltaart

Appeltaart: € 2,95

Heerlijke, friszoete appelkruimeltaart.
Monchoutaart

Monchoutaart: € 2,95

Superlekkere, friszoete monchoutaart gegarneerd met bosvruchtenbereiding.
Chocolate Pecan Pie - 100% vegan

Chocolate Pecan Pie - 100% vegan: € 2,95

Machtig mooie chocoladetaart, met pecannoten, om je vingers bij op te eten, oppassen dus!
Scones

Scones: € 3,95

Twee (koude) scones met ongezoete slagroom en aardbeienjam.
Vegan scones - 100% vegan

Vegan scones - 100% vegan: € 3,95

Twee (koude) veganistische scones met kokosroom en aardbeienjam. Kokosroom houdt zich beter dan slagroom voor Tea2go tijdens lauwe en warme dagen. En onze Vegan scones zijn (minstens) net zo lekker als de "gewone".
Zoete chocolademuffin

Zoete chocolademuffin: € 2,25

Sandwich Gezond

Sandwich Gezond: € 3,95

Twee plakjes vezelrijk bruinbrood met daartussen roomboter, sla, kaas, tomaat, komkommer, ei en bieslook, het geheel schuin doorgesneden.
Sandwich Bacon & Ei

Sandwich Bacon & Ei: € 3,95

Twee plakjes vezelrijk bruinbrood met daartussen mayo-mosterd, sla, bacon (niet gebakken) en ei, het geheel schuin doorgesneden.
Sandwich Catch Me If You Can

Sandwich Catch Me If You Can: € 4,75

Twee plakjes vezelrijk bruinbrood met daartussen mayo-pesto, sla, tonijnsalade (tonijn, ei, ui, augurk, mayonaise, peper, zout) en komkommer, het geheel schuin doorgesneden.
Sandwich Stille Kracht - 100% vegan

Sandwich Stille Kracht - 100% vegan: € 4,75

Twee plakjes vezelrijk bruinbrood met daartussen pindakaas, sla, banaan, seroendeng (geroosterde kokos, pinda’s en specerijen) en sambal manis (milde, kruidige, gebakken sambal), het geheel schuin doorgesneden.
Sandwich Gerookte Zalm

Sandwich Gerookte Zalm: € 5,75

Twee plakjes vezelrijk bruinbrood met daartussen roomboter, sla, gerookte zalm, komkommer, alfalfa en dille, het geheel schuin doorgesneden.
Appel

Appel: € 1,00

Lekkere, grote, friszoete Jonagold appel.

High Teas

De High Teas worden handzaam verpakt om zo mee te nemen. Instructie voor het verwarmen van enkele onderdelen en het zetten van de thee is bijgevoegd, net als garnering, suiker en servetten. Voor de presentatie, servies, bestek en aankleding dient u zelf te zorgen. De uitgebreide Afternoon Tea en Afternoon Tea de Luxe dienen altijd tenminste een dag van te voren te worden besteld.
Cream Tea - zoet

Cream Tea - zoet: € 9,95

Een heerlijk uitgebreid tussendoortje met 2 hartig belegde mini-sandwiches, 1 chocolade-muffin, 2 scones met jam en ongezoete slagroom en 2 soorten thee.
Cream Tea - hartig

Cream Tea - hartig: € 9,95

Een heerlijk uitgebreid tussendoortje met 2 hartig belegde mini-sandwiches, 1 spinazie-kaas-muffin, 2 scones met jam en ongezoete slagroom en 2 soorten thee.
Afternoon Tea

Afternoon Tea: € 16,95

Lekker smikkelen en smullen met 2 luxe hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 1 scone met jam en ongezoete slagroom, 1 stukje gebak, 1 stukje theecake, 1 vruchtenspiesje, vruchtensap en 3 soorten thee.
Afternoon Tea de Luxe

Afternoon Tea de Luxe: € 21,95

Heel lekker smikkelen en smullen met 3 luxe hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 1 scone met jam, marmelade en ongezoete slagroom, 1 petit-four, 2 stukjes gebak, 1 stukje cake, 1 bonbon, 1 vruchtenspiesje, vruchtensap en 3 soorten thee.

Vegan High Teas

De Vegan High Teas worden handzaam verpakt om zo mee te nemen. Instructie voor het verwarmen van enkele onderdelen en het zetten van de thee is bijgevoegd, net als garnering, suiker en servetten. Voor de presentatie, servies, bestek en aankleding dient u zelf te zorgen. De uitgebreide Vegan Afternoon Tea en Vegan Afternoon Tea de Luxe dienen altijd tenminste een dag van te voren te worden besteld.
Vegan Cream Tea - zoet

Vegan Cream Tea - zoet: € 9,95

Een heerlijk uitgebreid tussendoortje met 2 hartig belegde mini-sandwiches, 1 bananenbrood-muffin, 2 scones met jam en kokosroom en 2 soorten thee.
Vegan Cream Tea - hartig

Vegan Cream Tea - hartig: € 9,95

Een heerlijk uitgebreid tussendoortje met 2 hartig belegde mini-sandwiches, 1 spinazie-pindakaas-muffin, 2 scones met jam en kokosroom en 2 soorten thee.
Vegan Afternoon Tea

Vegan Afternoon Tea: € 16,95

Lekker smikkelen en smullen met 2 hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 1 scone met jam en kokosroom, 1 stukje gebak, 1 stukje bananenbrood, 1 vruchtenspiesje, vruchtensap en 3 soorten thee.
Vegan Afternoon Tea de Luxe

Vegan Afternoon Tea de Luxe: € 21,95

Lekker smikkelen en smullen met 3 hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 1 scone met jam en kokosroom, 2 stukjes gebak, 1 stukje bananenbrood, 1 worteltjes petit four, 1 bonbon, 1 vruchtenspiesje, vruchtensap en 3 soorten thee.

Moederdag High Teas

De Moederdag High Teas worden handzaam verpakt om zo mee te nemen. Instructie voor het verwarmen van enkele onderdelen en het zetten van de thee is bijgevoegd, net als garnering, suiker en servetten. Voor de presentatie, servies, bestek en aankleding dient u zelf te zorgen.
Moederdag High Tea

Moederdag High Tea: € 19,95

Lekker smikkelen en smullen met 2 luxe hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 2 scones met jam en ongezoete slagroom, 1 stukje gebak, 1 stukje theecake, 1 vruchtenspiesje, vruchtensap en 3 soorten thee. Inclusief een wel heel liefdevol moederdag-theepresentje per gezelschap en kans op het winnen van de hartverwarmende Moederdag-theemand.
Moederdag Vegan High Tea

Moederdag Vegan High Tea: € 19,95

Lekker smikkelen en smullen met 2 hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 2 scones met jam en kokosroom, 1 stukje gebak, 1 stukje bananenbrood, 1 vruchtenspiesje, vruchtensap en 3 soorten thee. Inclusief een wel heel liefdevol moederdag-theepresentje per gezelschap en kans op het winnen van de hartverwarmende Moederdag-theemand.

Totaal Tea2go-bestelling

Bijzonderheden

Beschrijf eventuele (di)eetwensen en/of aanvullende wensen m.b.t. uw bestelling. Bij ingrijpende dieetwensen, zoals bijvoorbeeld lactosevrij en glutenvrij, brengen we extra kosten in rekening (die nog niet zijn opgenomen in het hiervoor vermelde totaalbedrag). Indien het een glutenvrij dieet betreft, dan willen we ook graag weten of u coeliakie heeft, dan vereist namelijk aanvullende maatregelen bij de bereiding om "kruisbesmetting" met gluten te voorkomen. Indien u een pinda-/notenallergie heeft, dan willen we graag zeker weten dat u wel eventuele sporen van pinda's en/of noten kunt verdragen. Mocht dat namelijk niet zo zijn, dan kunnen we u daarmee helaas niet van dienst zijn.