Theeschenkerij

De Theefabriek » Theeschenkerij

Theeschenkerij

De terrassen van de theeschenkerij zijn weer geopend volgens de normale openingstijden, met bediening, maar voorlopig met een kleine kaart en alleen reservering ter plaatse. U mag naar binnen om gebruik te maken van het toilet en om uw consumpties op het terras af te rekenen.

Bij invallend slecht weer mogen we u geen tafeltje binnen geven, om rustig af te kunnen eten. Daarom serveren we voorlopig nog geen uitgebreide teas en lunches, die veelal meerdere gangen beslaan. De kleine Cream Tea staat gewoon op de kaart en kunt u ter plaatse bestellen.

Omdat we de doorstroming op het terras optimaal willen houden is het vooraf per telefoon of e-mail reserveren van een tafeltje helaas niet mogelijk. We hebben twee grote buitenterrassen en stemmen de terrascapaciteit af op de aanloop. Het moet al heel raar lopen wilt u bij aankomst niet snel een tafeltje kunnen krijgen.

Daarnaast hebben we Tea2go: diverse soorten thee, koffie, frisdrank, gebak, scones, sandwiches, uitgebreide teas e.d. om onderweg, in uw auto/camper, op de fiets of bij u thuis, op uw werk of in de accommodatie waar u verblijft van te genieten.

De theeschenkerij-zalen binnen zijn voorlopig helaas nog gesloten.

Theedrinken kun je natuurlijk in je eentje doen, maar veel leuker en gezelliger wordt het als je samen met vrienden, familie of collega’s in de sfeervolle theeschenkerij van De Theefabriek plaats kunt nemen. De Theefabriek heeft zich namelijk gespecialiseerd in het bijzonder veelzijdige product thee, werelddrank nummer 1, en de meest uitgebreide theekaart ter wereld samengesteld.

Zo kunt u kiezen uit ruim 300 theesoorten en theespecialiteiten, variërend van hete tot koude thee, van groene tot zwarte thee, en van thee met een tic tot thee met slagroom of verse vruchten.

In De Theefabriek wordt alle thee wordt met zorg en liefde bereid, op basis van losse thee en kokend water. Voor het optimale theegenot wordt de thee gedronken uit originele lage, wijde theekoppen.

Naast de thee biedt de theeschenkerij ook koffie en overige dranken en een groot assortiment overheerlijk ambachtelijk gebak, warme scones en muffins, kruidige theecake en rijkbelegde sandwiches.

De theeschenkerij is gevestigd in het voorste gedeelte van de kerk, met de bovengelegen ‘klunderbeun’, en biedt plaats aan ongeveer 70 personen. In de zomermaanden is voor de kerk een mooi en sfeervol terras opgesteld voor ongeveer 50 personen. Voor besloten bijeenkomsten van gezelschappen tot 50 personen is er de stijlvolle Consistoriekamer.

Meer informatie