Theeschenkerij

De Theefabriek » Theeschenkerij

Theeschenkerij

Theedrinken kun je natuurlijk in je eentje doen, maar veel leuker en gezelliger wordt het als je samen met vrienden, familie of collega’s in de sfeervolle theeschenkerij van De Theefabriek plaats kunt nemen. De Theefabriek heeft zich namelijk gespecialiseerd in het bijzonder veelzijdige product thee, werelddrank nummer 1, en de meest uitgebreide theekaart ter wereld samengesteld.

Zo kunt u kiezen uit ruim 300 theesoorten en theespecialiteiten, variërend van hete tot koude thee, van groene tot zwarte thee, en van thee met een tic tot thee met slagroom of verse vruchten.

In De Theefabriek wordt alle thee wordt met zorg en liefde bereid, op basis van losse thee en kokend water. Voor het optimale theegenot wordt de thee gedronken uit originele lage, wijde theekoppen.

Naast de thee biedt de theeschenkerij ook koffie en overige dranken en een groot assortiment overheerlijk ambachtelijk gebak, warme scones en muffins, kruidige theecake en rijkbelegde sandwiches.

De theeschenkerij is gevestigd in het voorste gedeelte van de kerk, met de bovengelegen ‘klunderbeun’, en biedt plaats aan ongeveer 70 personen. In de tuin voor de kerk en de pastorie is een mooi en sfeervol terras opgesteld voor ongeveer 50 personen. Voor besloten bijeenkomsten van gezelschappen tot 50 personen zijn er
De Consistoriekamer en De Bovenkamer.

Meer informatie