Waardebonnen

De Theefabriek » Waardebonnen

Waardebonnen

Op deze pagina kunt u één of meer waardebonnen bestellen voor een vrij te besteden bedrag, een Tea of een Lunch bij De Theefabriek.

Iedere waardebon is verpakt in een goudkleurige envelop, samen met een foldertje van De Theefabriek. Op de waardebon is ruimte voor uw handgeschreven persoonlijke notitie. 

U kunt de waardebon(nen) hier gelijk afrekenen, met iDEAL of een andere betalingsmethode. We sturen de waardebon(nen) met de reguliere brievenbuspost van PostNL naar u toe, vergezeld van een factuur. We kunnen de waardebon(nen) ook gelijk naar De Gelukkige Ontvanger sturen. In dat geval zit er in de envelop geen factuur maar een pakbon zonder prijzen met uw gegevens, zodat hij/zij kan zien wie de waardebon(nen) heeft geschonken. Op de dag van verzending ontvangt u tevens per e-mail een verzendbevestiging incl. factuur in PDF-formaat.

De volgende kleine lettertjes zijn van toepassing op waardebonnen bij De Theefabriek:

  • Voor het verzilveren van de waardebonnen voor een menu is een reservering noodzakelijk, ook voor de kleinere teas waar normaal niet voor gereserveerd hoeft te worden, dit om teleurstelling wegens plaatsgebrek te voorkomen.
  • Geldig tot 2 jaar na de (op de waardebon vermelde) datum van afgifte.

Waardebonnen bestellen

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u één of meer waardebonnen bestellen.