Theewebwinkels

De Theefabriek » Theewebwinkels

Theewebwinkels

Al vrij snel na het ontstaan van De Theefabriek, in 1990, kregen we de vraag of onze lekkere theetjes niet ook wat meer in de thuisomgeving van onze vakantie-vierende theewinkel-bezoekers te koop zouden zijn. Nou … nee dus, want winkels met losse thee waren er nog nauwelijks en bovendien mengden we het overgrote deel van onze theeën zelf. Maar toen zijn we wel begonnen met het verzenden van thee via de post en het verkopen van onze thee via wederverkopers.

Inmiddels 30 jaar verder hebben we voor de online verkoop van onze thee, kruiden, specerijen en theegerelateerde artikelen twee thee webwinkels in de lucht.

 • Theepostorder-webwinkel
  De theepostorder-webwinkel is de online variant van onze fysieke theewinkel. Vrijwel het gehele assortiment theeën, kruiden, specerijen, vruchten en melanges, samen met een keur van theegerelateerde artikelen, is hier beschikbaar voor directe verkoop aan consumenten en zakelijke kleinverbruikers.
   
 • Theeblikje.nl
  Theeblikje.nl is voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijk samengesteld thee-cadeautje voor een dierbare. Maar ook om heel makkelijk een reeks prachtige, nieuwe theeblikjes aan je eigen verzameling toe te voegen. Ons volledige assortiment theeblikjes wordt hier verkocht, samen met een beperkt aantal theeën en theezet-attributen om de cadeautjes mee samen te stellen.
   
 • Theegroothandel-webwinkel
  Een ruime selectie uit onze fysieke theewinkel, namelijk het deel met de grootse omzetvolume en -snelheid, kopen we groot en voordelig in of produceren we zelf in forse hoeveelheden en hebben we daarom opgenomen voor directe verkoop aan wederverkopers en zakelijke grootverbruikers.
   

Meer informatie