Theeservies Pimpen

De Theefabriek » Theeservies Pimpen

Creatieve workshop Theeservies Pimpen

Superleuke Crea Thea workshop onder begeleiding van Nettie Zijlstra. Met behulp van porseleinstiften en/of porseleinverf maak je van een universele Price & Kensington theemok, theepot of theekop en -schotel jouw eigen unieke exemplaar. En iedereen kan het, want je kunt vrij tekenen of schilderen, maar je kunt ook afbeeldingen overbrengen met carbonpapier op het serviesgoed en deze vervolgens inkleuren. En heb je zelf een leuke afbeelding? Helemaal goed, dan kun je die meenemen en overzetten… moet uiteraard wel op de gekozen mok, pot of kop en schotel passen ; ).  

Let op: Na afloop is het serviesgoed nog niet helemaal klaar voor gebruik. De opgebrachte laag moet thuis in een huishoudelijke oven nog even doorharden. Daarna is het na gebruik met de hand af te wassen.

Tip voor vrijgezellenfeestjes: Pimp een volledig theeservies voor het toekomstige bruidspaar, de bruid beschildert de pot, de rest van het gezelschap ieder een bijpassende mok of kop en schotel.

Plan je naast deze workshop ook nog een lekkere High Tea of Lunch bij ons, dan krijg je daar 10% korting op.

Je kunt kiezen uit 5 varianten en het is ook mogelijk dat binnen één gezelschap verschillende soorten objecten worden gekozen.

Praktische informatie
LocatieDe Theefabriek
Duur2 ½ uur
PrijsTheemok 0,40L pimpen: €22,50 p.p.
Theekop 0,40L en -schotel pimpen: €29,50 p.p.
Theepot 0,45Lpimpen: €27,50 p.p.
Theepot 1,10L pimpen: €34,50 p.p.
Theepot 1,50L pimpen: €39,50 p.p.
inclusief serviesgoed in zelf te kiezen basiskleur,
decoratiematerialen, kopje thee met een macaron
en museumbezoek
AantalMinimaal 6 en maximaal 16 personen
Praktische informatieWorkshop Theeservies Pimpen - Info

📅 direct reserveren