Groepen

De Theefabriek » Groepen

Groepen

De Theefabriek leent zich uitstekend voor een gezellige (mid)dag met collega’s, vrienden en familie. Of je nu komt voor een familiedag, teamuitje, vrijgezellendag, vergadering, babyshower, verjaardag, netwerkbijeenkomst of een vriendinnendag, wij bieden voor ieder wat wils!

Combineer je bezoek aan het Theemuseum met een fijne thee/koffiepauze in onze Theeschenkerij.

Voor groepen vanaf 8 personen die snel en eenvoudig een kopje thee en/of koffie met een versnapering willen gebruiken hebben we de Pottenservice geïntroduceerd, waarbij de thee en/of koffie door onze ‘Baristhee’s’ in potten op voorgedekte tafels wordt gepresenteerd. Er kan worden gekozen voor 1 of 2 kopjes per persoon, al dan niet gecombineerd met een lekkere plak theecake, stukje gebak, ovenwarme scone of huisgemaakte Grunneger poffert.

Wil je met je gezelschap iets langer in onze omgeving toeven? Dan is een verfijnde High Tea, stoere Grunneger Theetoafel of Boer’nlunch wellicht meer iets voor je. Even rustig de tijd hebben om elkaar te ontmoeten, bij te praten, te informeren onder het genot van heerlijke drankjes en lekkere hartige en/of zoete versnaperingen. En heb je het liever een beetje ‘over de top’, kijk dan eens bij onze Heksen Tea.

Nog op zoek naar net dat beetje extra? Dan verwijzen we je graag naar onze spraakmakende Theeschool-activiteiten! Je kunt kiezen uit Theelezingen, Theeproeverijen en (Creatieve) Theeworkshops. Zo’n Theeschoolactiviteit is vaak al te boeken vanaf 6 personen.

Liever een actieve of sportieve aanvulling voor je gezelschap? Kijk dan eens bij ‘In de omgeving’ voor leuke wandel- of fietstips en een overzicht van attracties in de buurt.

Wil je voor je groep gebruik maken van een aparte ruimte, dan kun je kiezen voor het afhuren van één van onze sfeervolle zalen, zoals De Bovenkamer of De Consistoriekamer. Deze laatste stijlvolle en kleurrijke zaal beschikt over een eigen terras. Tegen een vergoeding van €10,00 kun je gebruik maken van een beamer en projectiescherm. Je dient hiervoor wel je eigen laptop mee te brengen.

De Theefabriek heeft geen speciale voorzieningen getroffen voor rolstoelgebruikers, maar is voor de meeste bezoekers goed toegankelijk. Meer informatie vind je hier.

Wij kunnen met diverse diëten en intoleranties rekening houden. Bij ingrijpende dieetwensen, zoals bijvoorbeeld lactosevrij en glutenvrij, brengen we een toeslag in rekening van €2,50 p.p. bij kleine menu’s zoals Cream Teas en €4,95 p.p. bij grotere menu’s zoals Afternoon Teas.

Mocht je specifieke vragen of wensen hebben, laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Meer informatie