De Theekaart

De Theefabriek » De Theekaart

De Theekaart

De terrassen van de theeschenkerij zijn weer geopend volgens de normale openingstijden, met bediening, maar voorlopig alleen met de “kleine kaart” die we hieronder hebben gepubliceerd.

In onze theeschenkerij staat de theekaart natuurlijk centraal. Uit dit kleine boekwerkje maken onze bezoekers hun keuze.

Het thee-aanbod is haast overweldigend. Met ruim 250 soorten thee, rooibos, kruiden, specerijen, chai en fruit is de keuze meer dan reuze. Van witte tot zwarte en van gele tot groene thee, van bloeiende thee tot matcha, van streektheeën tot wereldtheeën, van verfrissende ijstheecocktails tot verwarmende theecocktails met een tic.  Komt u er niet uit … doe eens gek, laat u verrassen, of laat de bediening u een eindje op weg helpen.

Daarnaast hebben we ook koffie (gewone en verkeerde), wijn, vruchtensappen, frisdranken, zuivel en sojadrank op de kaart staan, vanaf pagina 52.

En we hebben natuurlijk van alles om te smikkelen en te smullen.

Bijvoorbeeld zoetigheden zoals scones, poffert, muffins, cake, taart, wafels, koekjes en bonbons, vanaf pagina 54.

En hartigheden zoals vers belegde sandwiches, doe-het-lekker-zelf sandwiches, quiche, muffins, poffert en mosterdsoep, vanaf bladzijde 58.

En u kunt ook lekker uitgebreid theedrinken met bijvoorbeeld onze sconesfestijnen, kleine teas en theetoafels, vanaf bladzijde 60.

Naast de theekaart hebben we op reservering ook uitgebreide High Teas, Prinsessen Teas, Heksen Tea, Grunneger TheetoafelsBrunches & Lunches en niet te vergeten de Torenhoge Tea voor u klaar staan.