Workshops

De Theefabriek » Workshops

Workshops

 Aan deze pagina en de onderliggende workshop-pagina’s wordt momenteel gewerkt.

Houwerzijl, de geboorteplaats van De Theefabriek, is de afgelopen decennia een broeinest van kunstenaars, ambachtslieden, creatievelingen en kleine ondernemers geworden. Het leek ons leuk ons eigen aanbod te verbreden met een stuk of wat workshops gegeven door een aantal van die boeiende, kleurrijke dorpsgenoten … aldus geschiedde.

Zo hebben we een aantal creatieve workshops, workshops rondom eten en drinken, kruidenworkshops en ook nog een uitermate relaxte workshop. De workshops worden gegeven bij de dorpsgenoten thuis, in hun bedrijf of soms ook “in het veld”.

Indien u zo’n leuke workshop wilt combineren met een lekkere tea, lunch of iets anders bij De Theefabriek, dan regelen wij graag de complete reservering voor u. Wij verdienen er geen extra geld aan, maar we vinden het fijn dat u bij ons wilt komen en nemen u graag wat geregel uit handen. U kunt alles in één keer bij ons reserveren, wij nemen contact op met de workshopgevers en als alle neuzen dezelfde kant op staan bevestigen wij uw reservering via de e-mail. Bij uw bezoek dient u de workshops wel met de workshopgevers zelf af te rekenen. Bij elke workshop staat vermeld of u er ook kunt PINnen.

Creatieve Workshops

Natural BeauTea Workshops

Foody Workshops