Privacyverklaring

Tea Unlimited | De Theefabriek, gevestigd aan Hoofdstraat 15-25 9973 PD Houwerzijl Netherlands, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Johan Lange is de Functionaris Gegevensbescherming van Tea Unlimited | De Theefabriek.

Contactgegevens

Persoonsgegevens die wij verwerken

Tea Unlimited | De Theefabriek verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via postorder@theefabriek.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Tea Unlimited | De Theefabriek verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief, indien u daar toestemming voor heeft gegeven
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten, via een nieuwsbrief, indien u daar toestemming voor heeft gegeven
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Tea Unlimited | De Theefabriek analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Tea Unlimited | De Theefabriek verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Tea Unlimited | De Theefabriek neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Tea Unlimited | De Theefabriek) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Tea Unlimited | De Theefabriek bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Tea Unlimited | De Theefabriek verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Tea Unlimited | De Theefabriek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Tea Unlimited | De Theefabriek gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Tea Unlimited | De Theefabriek en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar postorder@theefabriek.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Tea Unlimited | De Theefabriek wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Tea Unlimited | De Theefabriek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via postorder@theefabriek.nl

Volgende
Categorieën
Losse thee
Thee bewaren
Thee zetten
Thee serveren
Thee warmhouden
Thee zoeten
Lekkers bij de thee
Lekkers bij de thee DHZ
Spellen bij de thee
Boeken over thee
ansichTkaarten
Valentijn

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
Fabrikanten
1 x Theemok Danja A
1 x Theemok Danja B
2 x Theekom Japans Fung
1 x Roomstel Sophie
3 x Roomstel Danah
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 2
4 x Theekom Fuyu
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 1
1 x Theelicht Doro
2 x Lekbakje - RVS - Theepot
5 x Theefilter Orientaals
1 x Theefilter XL
4 x Theefilter XS
2 x Theemaatschepje 1 kops
4 x Theekop en schotel Jumbo
1 x Theelepelklem metaal
2 x Thee-ei standaard
1 x T-sac nr. 1
3 x T-sac nr. 2
2 x T-sac nr. 3
6 x Chasen matcha-borstel
2 x Mate-kalebas
2 x Mate-bombilla
1 x Theepot Iwachu Kambin 0.45L bruin
3 x Theezeef bamboe 1 handvat
3 x Theezeef bamboe 2 handvatten
1 x Katoenen filter Tante Betje M
1 x Thee-ei gaas 65mm
2 x Theelepelklem gaas 45mm
1 x Theelepelklem gaas 51mm
1 x Theelepelklem gaas 66mm
1 x Theelepelklem gaas 76mm
3 x Thee-ei korf
2 x Thee-ei ketel
1 x Theelepelklem hart
3 x Tuitparaplu
1 x Theekop White
4 x Honingdipper Hout Licht
2 x Theekom Glad Zwart
1 x Witte Kandijklontjes XS - 200g
2 x Bruin Kandijgruis - 200g
1 x Witte Kandijklontjes M - 200g
2 x Bruine Kandijklontjes M - 200g
1 x Witte Kandijklontjes XL - 200g
1 x Bruine Rietsuikerklonten - 200g
3 x Heren van de Thee - Hella S. Haasse
3 x Soepen & Sandwiches
3 x Ontbijt - paperback
3 x De stille kracht van thee - Ann Vansteenkiste
1 x Witte Kandijstokjes - 6st
1 x Bruine Kandijstokjes - 6st
2 x Theepot Ole 2L
8 x Tea-for-One Ole
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 3
4 x Theemok Ole
1 x Theeglas Sita Lime
2 x Theeglas Hassieb Rood
1 x Theeglas Hassieb Oranje
2 x Theeglas Hassieb Geel
1 x Theeglas Hassieb Lime
2 x Het boek van de thee - Kakuzo Okakura
2 x Theeblik Zilver Vierkant 100g
2 x Zandlopersetje
1 x Theemaatlepel Teascoop
4 x Chashaku matcha-lepel
7 x Theefilter L
3 x Tijd voor thee
1 x Theeblik Japan Turquoise 100g
9 x Theefilter Bredemeijer Duet
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Theepot Bredemeijer Minuet Santhee Mat 0.5L
6 x Theepot Bredemeijer Minuet Santhee Mat 1.0L
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 1
5 x Theepot Bredemeijer Minuet Santhee Mat 1.4L
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 2
3 x Theepot Minuet Santhee Glans 0,5 L
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 2
3 x Theepot Minuet Santhee Glans 1,0 L
2 x Theepot Minuet Santhee Glans 1,4 L
2 x Theekist 9 vaks
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
3 x Theepot Hikari 0,5L
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 2
1 x Theepot Hiko 0,5L
3 x Theecup Hikari 150ml
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Kruidenbeker Saara Lime
2 x Kruidenbeker Saara Wit
2 x Kruidenbeker Saara Zwart
4 x Ontbijt - hardcover
2 x Tea-for-One Joseppa
3 x Theemok Joseppa
1 x Theemok Patricia A
1 x Tea-for-One Patricia
1 x Theekom Gaiwan Wit
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theekom Gaiwan Grijs
1 x Theekom Gaiwan Oranje
1 x Sprookjesthee - 1ste druk boek en thee
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Theepot Carazon 1,9L
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Tea-for-One Carazon
1 x Theemok Carazon Rood
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Theemok Carazon Beige
1 x Theeglas met filter Zyclo 0,4L
1 x Theekop en schotel Opus
2 x Theekop en glazen schotel Nova
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theeglas Office Exit
1 x Theeglas Office Earth
1 x Theekop en porseleinen schotel Costa II
2 x Waterketel Glas 1,75L
1 x Thee-ei Hartje
2 x Witte Kandijstrengen - 250g
1 x Bruine Kandijstrengen - 250g
1 x Theepot Bella Cool Grey 1,2 L
2 x Theepot Bella Apple Green 1,2 L
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theelicht Hunan
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theepot set Shanxi 1L
1 x Theekom Yantai Rood
1 x Theekom Yantai Blauw
1 x Theepot Hua 0.75L
3 x Theekom Pucheng Stip
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Theekom Pucheng Bloem
3 x Theekom Pucheng Getekend
3 x Theekom Pucheng Zwart
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 1
2 x Kruidenbeker Sammy
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: -1
2 x Kruidenbeker Panda
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Kruidenbeker Senta
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Kruidenbeker Lama
1 x Thee-ei Pennie
1 x Theeblik Romance 100g
1 x Theelicht Minuet
3 x Theelicht Verona
1 x Kruidenbeker Manshika
2 x Kruidenbeker Rainbow
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Kruidenbeker Fitz
1 x Theepot Hart Black & White 0.85L
1 x Theekom Zwaan Roze
2 x Theekom Hart Black & White
1 x Thermosfles Maxwell & Williams - Pete Cromer - Azure Kingfisher
1 x Thermosfles Maxwell & Williams - Pete Cromer - Galah
1 x Thermosfles Maxwell & Williams - Pete Cromer - Cockatoo
2 x Thermosfles Maxwell & Williams - Pete Cromer - Kookaburra
1 x Thermosfles Maxwell & Williams - Pete Cromer - Kangaroo
1 x Theekom Zero Japan - Hoog - Banana
1 x Theekom Zero Japan - Hoog - Aqua Mist
1 x Theekom Zero Japan - Hoog - Black
2 x Theemok - Bunzlau Castle - Farmer - Daydream
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
6 x Theemok - Bunzlau Castle - Farmer - Tender Twigs
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
6 x Theekop & schotel - Bunzlau Castle - Tender Twigs
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 1
7 x Theekop & schotel - Bunzlau Castle - Tender Twigs
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 2
3 x Theemok - Bunzlau Castle - Farmer - Dragonfly
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theemok - Bunzlau Castle - Tulip - Dragonfly
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theekop & schotel - Bunzlau Castle - Dragonfly
6 x Theemok - Bunzlau Castle - Farmer - Sea Star
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Theemok - Bunzlau Castle - Tulip - Sea Star
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
3 x Theekop & schotel - Bunzlau Castle - Sea Star
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Theedoek Katoen Home Grown
1 x Theedoek Katoen Wildwood
3 x Theedoek Katoen Bee Keeper
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 5
1 x Theedoek Katoen Foraging Fox
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 6
4 x Theedoek Katoen Dotty Sheep
7 x Theedoek Katoen Catwalk
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 4
3 x Theedoek Katoen Rooster
2 x Theedoek Katoen Hound Dog
4 x Theedoek Katoen Aviary
3 x Theedoek Katoen Bountiful Floral
2 x Theemok Bee Keeper
1 x Tea Cosy Melody
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Tea Cosy Bee Keeper
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 3
4 x Tea Cosy Cats in Waiting
2 x Tea Cosy Hound Dog
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 6
3 x Tea Cosy Bees
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 2
2 x Muff Tea Cosy Cats in Waiting
3 x Muff Tea Cosy Catwalk
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
6 x Muff Tea Cosy Hound Dog
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 2
1 x Tea Cosy Scottie Dog Shape
2 x Theetuin - Modeste Herwig
1 x Suikerpot Zero - 0.14L - White
4 x ansichTkaart Bad Tea
5 x ansichTkaart Chai
6 x ansichTkaart Keep Calm
4 x ansichTkaart My Cup of Tea
1 x ansichTkaart TeaLC
6 x ansichTkaart BesTea
6 x ansichTkaart Birthday
4 x ansichTkaart Hope
1 x ansichTkaart Matcha
1 x ansichTkaart Thank You
3 x ansichTkaart Answer
5 x ansichTkaart Hug
4 x ansichTkaart Kettle On
2 x ansichTkaart Peace
2 x ansichTkaart PositiviTea
1 x ansichTkaart ParTea
5 x ansichTkaart Friendship
3 x ansichTkaart Happy Things
3 x ansichTkaart Happiness
2 x ansichTkaart Teacup
1 x Kusenaoshi matcha-borstelhouder mintgroen
6 x Theedoek Katoen Mediterranean Plates
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 4
4 x Tea Cosy Mediterranean Plates
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Theemok Mediterranean Plates
4 x Theedoek Katoen Oriental Birds
7 x Theedoek Katoen Cotswold
8 x Tea Cosy Cotswold
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 1
7 x Theemok Cotswold
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 5
1 x Theemok Hound Dog
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Theemok Catwalk
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
3 x Theedoek Katoen Nutcracker
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
2 x Tea Cosy Festive Friends
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 1
1 x Theepot P&K 0.45L Emerald Green
2 x Het matcha kookboek - Nicole Pisani
1 x De helende kracht van thee - Ann Vansteenkiste
1 x Gezonde Thee
1 x Thee - De nuchtere neef van wijn - Mariëlla Erkens
1 x Puur Thee - Veerle Stoffels
2 x Theemok - Mulga - Captain
2 x Theemok - Mulga - Bear Man
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theemok - Mulga - Tiger Man
3 x Theemok - Mulga - Dolphin Man
2 x Theemok - Mulga - Flamingo Man
1 x Theemok - Mulga - Spanner Man
1 x Theepot onderlegger Aquarium
1 x Theepot onderlegger Beekeeper
1 x Theepot onderlegger Cats in Waiting
1 x Theepot onderlegger Cotswold
1 x Theepot onderlegger Dotty Sheep
1 x Theepot onderlegger Foraging Fox
1 x Theepot onderlegger Mediterranean Plates
1 x Theepot onderlegger Mutley Crew
1 x Melkkan Laura Ashley - Floris
2 x Met Thee aan Tafel - Kristin van Eetvelt
1 x De Naturalis Historia - Marcel De Cleene
1 x De Historia Naturalis - Marcel De Cleene
1 x Theeblik Panda 100 g
1 x Theeblik Carpe 100 g
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theeblik Sweet Land 100 g
1 x Theeblik Lotus 100 g
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theeblik Kyoto 100 g
1 x Theeblik Ilots 100 g
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theeblik Little Boy and Fox 100 g
1 x Bordspel GRUNN
1 x Theepot onderlegger Dog Days
2 x Theepot onderlegger Feline Friends
2 x Theepot onderlegger Rose Garden
1 x Bordspel GRUNN - Scenariokaart De Theefabriek
1 x Theeblik Klassiek 25 g - Geelgroen
1 x Theeblik Klassiek 25 g - Zilvergrijs
3 x Theeblik Klassiek 25 g - Blauwlila
1 x Theeblik Klassiek 25 g - Gebroken Wit
1 x Theeblik Klassiek 25 g - Chocoladebruin
2 x ansichTkaart When things get your goat ...
1 x ansichTkaart When things irritate you ...
2 x ansichTkaart When you're dog-tired ...
€8.133,91
Afrekenen
Copyright © 2024 De Theefabriek