Privacyverklaring

Tea Unlimited | De Theefabriek, gevestigd aan Hoofdstraat 15-25 9973 PD Houwerzijl Netherlands, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Johan Lange is de Functionaris Gegevensbescherming van Tea Unlimited | De Theefabriek.

Contactgegevens

Persoonsgegevens die wij verwerken

Tea Unlimited | De Theefabriek verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via postorder@theefabriek.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Tea Unlimited | De Theefabriek verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief, indien u daar toestemming voor heeft gegeven
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten, via een nieuwsbrief, indien u daar toestemming voor heeft gegeven
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Tea Unlimited | De Theefabriek analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Tea Unlimited | De Theefabriek verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Tea Unlimited | De Theefabriek neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Tea Unlimited | De Theefabriek) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Tea Unlimited | De Theefabriek bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Tea Unlimited | De Theefabriek verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Tea Unlimited | De Theefabriek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Tea Unlimited | De Theefabriek gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Tea Unlimited | De Theefabriek en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar postorder@theefabriek.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Tea Unlimited | De Theefabriek wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Tea Unlimited | De Theefabriek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via postorder@theefabriek.nl

Volgende
Categorieën
Losse thee
Thee bewaren
Thee zetten
Thee serveren
Thee warmhouden
Thee zoeten
Lekkers bij de thee
Lekkers bij de thee DHZ
Spellen bij de thee
Boeken over thee
ansichTkaarten
Thee aan de muur
Valentijn

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
Fabrikanten
1 x Pu Erh Tuo Cha - vintage 2000 (pe/bio)
4 x Theekom Japans Ling
1 x Theekom Japans Fung
1 x Roomstel Sophie
1 x Theelicht Doro
1 x Tea-for-One Danja
1 x Tea-for-One Filou
1 x Theemaatschepje bewerkt
3 x Theemaatschepje theepot
1 x Theefilter XS
2 x Theemaatschepje 1 kops
3 x Theelepelklem metaal
6 x T-sac nr. 1
7 x T-sac nr. 2
8 x T-sac nr. 3
7 x T-sac nr. 4
3 x Chasen matcha-borstel
7 x Mate-kalebas
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 6
9 x Mate-bombilla
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 5
3 x Theezeef bamboe 1 handvat
3 x Theezeef bamboe 2 handvatten
2 x Katoenen filter Tante Betje M
2 x Thee-ei gaas 45mm
1 x Thee-ei jumbo
1 x Theelepelklem metaal/gaas
2 x Theekop White
3 x Honingdipper Hout Licht
1 x Witte Kandijklontjes XS - 200g
2 x Bruin Kandijgruis - 200g
2 x Witte Kandijklontjes M - 200g
2 x Bruine Kandijklontjes M - 200g
1 x Witte Kandijklontjes XL - 200g
2 x Bruine Rietsuikerklonten - 200g
2 x Theebeurs Helsinki
1 x Ontbijt - paperback
1 x Theebeurs gestreept roze/groen/paars
1 x Theemuts Lavendel en Witte Roos
3 x Witte Kandijstokjes - 6st
3 x Bruine Kandijstokjes - 6st
1 x Theeglas Sita Blauw
1 x Theeglas Sita Aubergine
1 x Theeglas Hassieb Groen
1 x Theeglas Hassieb Aubergine
1 x Theeblik Zilver Vierkant 100g
2 x Zandlopersetje
1 x Theemaatlepel Teascoop
6 x Chashaku matcha-lepel
2 x Theefilter L
1 x Theeblik Japan Turquoise 100g
1 x Theefilter Bredemeijer Duet
1 x Theepot Bredemeijer Minuet Santhee Mat 1.0L
1 x Theepot Minuet Santhee Glans 0,5 L
1 x Theepot Minuet Santhee Glans 1,0 L
2 x Theepot Minuet Santhee Glans 1,4 L
1 x Theefilter Thermoskan
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 21
1 x Kruidenbeker Saara Rood
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Kruidenbeker Saara Lime
1 x Ontbijt - hardcover
1 x Tea-for-One Joseppa
2 x Theebeurs Blauwe en Grijze Strepen
1 x Theebeurs Schotse Ruit Blauw en Ecru
2 x Theebeurs Blauwe en Witte Strepen
1 x Theemok Patricia C
1 x Tea-for-One Patricia
1 x Theekom Gaiwan Wit
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theekom Gaiwan Oranje
1 x Tea-for-One Carazon
1 x Theemok Carazon Rood
1 x Theeglas met filter Zyclo 0,4L
1 x Theekop en schotel Opus
1 x Theeglas Office Exit
1 x Theeglas Office Earth
2 x Theekop en porseleinen schotel Costa I
3 x Waterketel Glas 1,75L
3 x Waterketel Glas met RVS deksel 1,75L
2 x Witte Kandijstrengen - 250g
2 x Bruine Kandijstrengen - 250g
1 x Theelicht Hunan
1 x Theepot Bredemeijer Saturn 1.2L
1 x Theeblik Barney 100g
1 x Theekom Sammy
1 x Kruidenbeker Le Chat Noir
1 x Kruidenbeker Panda
1 x Theemok Senta
1 x Kruidenbeker Lama
2 x Thee-ei Rood Hart
1 x Theelicht Verona
1 x Kruidenbeker Rainbow
1 x Thermosfles Maxwell & Williams - Pete Cromer - Azure Kingfisher
1 x Thermosfles Maxwell & Williams - Pete Cromer - Koala
1 x Thermosfles Maxwell & Williams - Pete Cromer - Galah
1 x Thermosfles Maxwell & Williams - Pete Cromer - Cockatoo
3 x Theepot - Bunzlau Castle - 2,0L - Tender Twigs
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 1
1 x Lekbakje - Bunzlau Castle - Tender Twigs
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theepot - Bunzlau Castle - 1,3L - Dragonfly
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theedoek Katoen Bee Keeper
1 x Tea Cosy Home Grown
2 x Tea Cosy Bee Keeper
2 x Tea Cosy Hound Dog
1 x Tea Cosy Bees
2 x Dienblad L Fruit
2 x Tea Cosy Cat Shape
1 x Theetuin - Modeste Herwig
1 x Hartvormig blik met venster
2 x ansichTkaart Bad Tea
1 x ansichTkaart Chai
1 x ansichTkaart Keep Calm
1 x ansichTkaart My Cup of Tea
3 x ansichTkaart BesTea
1 x ansichTkaart Birthday
1 x ansichTkaart Hope
1 x ansichTkaart Matcha
1 x ansichTkaart Thank You
1 x ansichTkaart Answer
3 x ansichTkaart Hug
1 x ansichTkaart Kettle On
3 x ansichTkaart Friendship
1 x ansichTkaart Happy Things
1 x ansichTkaart Happiness
6 x Kusenaoshi matcha-borstelhouder zwart
1 x Kusenaoshi matcha-borstelhouder turquoise
1 x Theedoek Katoen Mediterranean Plates
2 x Tea Cosy Mediterranean Plates
1 x Theemok Mediterranean Plates
2 x Theedoek Katoen Oriental Birds
1 x Tea Cosy Cotswold
2 x Theemok Cotswold
2 x Theeblik Aizuki 100 g
1 x Theemok - Bunzlau Castle - Tulip - Daydream
2 x Festive Friends - setje
1 x Theeblik Cranes
1 x Matcha - Louise Cheadle
1 x Gezonde Thee
1 x Thee - De nuchtere neef van wijn - Mariëlla Erkens
1 x Puur Thee - Veerle Stoffels
3 x Theebeurs French Chicken
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theebeurs Bloemen en Brieven
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 0
1 x Theebeurs Rozen en Vlinders Lila
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 1
1 x Theebeurs Schotse Ruit Rood Groen Geel
1 x Theebeurs Schotse Ruit Rood Groen Ivoor
1 x Theemok - Mulga - Bear Man
3 x Theemok - Mulga - Dolphin Man
1 x Theemok - Mulga - Flamingo Man
2 x Theemok - Mulga - Spanner Man
2 x Theebeurs Schotse Ruit Zacht Rood Groen
3 x Theebeurs Krokodil Bruin
Dit artikel is helaas niet voldoende voorradig, de actuele voorraad is: 2
€4.043,90
Afrekenen
Copyright © 2023 De Theefabriek