Eerste Vorige Artikel 22 van 29
Categorie Thee verpakken
Volgende Laatste

v.a. € .....

Stazakjes met gripsluiting - 0,10L
[GV97]

Kraftpapieren stazakjes, ook wel doypacks genoemd, in een drielaagsmateriaal (Kraftpapier 50µm / AL 7µm / CPP 60µm) met voortreffelijke barrière-eigenschappen voor het bewaren van thee, kruiden, specerijen e.d..

Met een handige gripsluiting voor makkelijk (her)sluiten. Ook sealbaar met een "serieus" sealapparaat. Sealen ongeveer 1 cm onder de bovenkant van het zakje, zodat de klant met de scheurhulp (kleine inkepingen) de seal makkelijk kan verwijderen en een prima hersluitbaar bewaarzakje overhoudt.

Maatvoering: 85mm breed, 138mm hoog, maximale diepte bij volledig uitgevouwen bodemvlak 40mm.

Inhoud: 0,1 liter

Hiermee zijn deze schattige zakjes zeer geschikt om bijvoorbeeld 30g Matcha te verpakken. Als u een setje van 20 koopt, dan kunt u daar een grootverpakking van 0,6kg Matcha mee kleinverpakken. Maar ook om monstertjes thee, kruiden en specerijen aan uw klanten mee te geven zijn deze zakjes uitstekend te gebruiken.

Let op: de sticker op het zakje in de foto is slechts ter inspiratie. De zakjes worden blanco geleverd! Onderstaande etiketten passen heel fraai op dit zakje en kunt u zelf voorzien van uw eigen huisstijl.

Beschikbare opties:

Verpakkingseenheid:
20 st bulk € .....
200 st bulk € .....
500 st bulk € .....
1.000 st bulk € .....

Kiezen of ...

Delen via E-Mail  Delen op Facebook  Delen op Twitter    
  • Beoordelingen
Wellicht een leuke combinatie met

Categorieën
Thee
Thee bewaren
Thee zetten
Kandij en suiker
Thee verpakken
ansichTkaarten

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
0 items
Copyright © 2024 De Theefabriek