Betalen & kortingen

Betalen

Bestelt u voor het eerst of bent u woonachtig in een land buiten Nederland of dient de bestelling of de factuur te worden verzonden naar een land buiten Nederland, dan dient u vooraf te betalen, via iDeal, via PayPal of door een overschrijving. Klik eventueel op de banners hier rechts voor meer informatie.

Bent u woonachtig in Nederland dan kunt u uw volgende bestelling(-en) eventueel ook op rekening betalen, mits de bestelling en de factuur dienen te worden verzonden naar een of meerdere adressen binnen Nederland. De factuur dient binnen 30 dagen te worden voldaan door storting/overmaking van het verschuldigde bedrag op onze bankrekening.
Afbeeldingen betaalmethoden

Aan de door u gekozen betaalmethode kunnen kosten verbonden zijn. Deze staan bij het afrekenen tussen haakjes achter de betaalmethodes vermeld. Bij betalen op rekening brengen we een toeslag van 1% in rekening. Bij betaling via PayPal en creditcards brengen we een toeslag van 3% in rekening.

Op één van de omdozen waarin uw bestelling wordt geleverd bevindt zich een factuur, die tevens als adreslabel en paklijst dienst doet. Indien u via de webwinkel heeft besteld, dan ontvangt u tevens een digitale factuur op de dag van verzending.

Kortingen

De Theefabriek hanteert geen speciale extra marges en kortingen voor groothandelaren. Wel worden er quantumkortingen verstrekt:
  • order > €   500,- » 2,5%
  • order > €1.000,- » 5,0%
  • order > €1.500,- » 7,5%
  • order > €3.000,- » 10,0%
  • order > €6.000,- » 12,5%
  • bulklevering van consumentenverpakkingen (zonder displaydoosjes, bijvoorbeeld voor eindejaarspakketten) vanaf 20 colli van één product » extra 2,5%
Volgende
Categorieën
Thee
Thee bewaren
Thee zetten
Thee serveren
Kandij en suiker
Thee verpakken
ansichTkaarten

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
0 items
Copyright © 2021 De Theefabriek