Betalen & kortingen

Betalen

Bestelt u voor de 1ste, 2de of 3de keer in onze theegroothandel-webwinkel of bent u woonachtig in een land buiten Nederland of dient de bestelling of de factuur te worden verzonden naar een land buiten Nederland, dan dient u vooraf te betalen, via iDeal, Bancontact, Giropay, Sofort, Visa, Maestro, Mastercard, PayPal of een overschrijving.Bent u woonachtig in Nederland dan kunt u vanaf de 4de bestelling eventueel ook op rekening betalen, mits de bestelling en de factuur dienen te worden verzonden naar een of meerdere adressen binnen Nederland. De factuur dient binnen 30 dagen te worden voldaan door storting/overmaking van het verschuldigde bedrag op onze bankrekening.

Let op: Aan de door u gekozen betaalmethode kunnen kosten verbonden zijn. Deze staan bij het afrekenen tussen haakjes achter de betaalmethodes vermeld.

Bij Sofort brengen we een toeslag van 0,9% in rekening, bij Visa, Maestro, Mastercard en Giropay 1,5% en bij betaling via PayPal 3%. Dit is een deel van de kosten die ons door de betreffende betaalproviders in rekening wordt gebracht. Bij betalen op rekening brengen we een toeslag van 5% in rekening, waarmee we de kosten voor debiteurenadministratie (herinneringen, aanmaningen, incassotrajecten) en oninbare debiteuren proberen af te dekken. Bij betalen d.m.v. handmatige overschrijving rekenen we een vast bedrag van €2,50 per bestelling, omdat we elke ochtend tot soms wel 7 dagen lang onze bankrekening op de bijschrijving checken.

We vinden het voor onze klanten beter de kosten inzichtelijk te maken en door te berekenen aan diegenen die er gebruik van maken, dan voor iedereen te verstoppen in de prijs van de artikelen.

Op één van de omdozen waarin uw bestelling wordt geleverd bevindt zich een factuur, die tevens als adreslabel en paklijst dienst doet. Indien u via de webwinkel heeft besteld, dan ontvangt u tevens een digitale factuur op de dag van verzending.

Kortingen

De Theefabriek hanteert geen speciale extra marges en kortingen voor groothandelaren. Wel worden er quantumkortingen verstrekt:
  • order > €   500,- » 2%
  • order > €1.000,- » 4%
  • order > €2.000,- » 6%
  • order > €4.000,- » 8%
  • order > €8.000,- » 10%
  • bulklevering van consumentenverpakkingen (zonder displaydoosjes, bijvoorbeeld voor eindejaarspakketten) vanaf 20 colli van één product » extra 2%
Volgende
Categorieën
Thee
Thee bewaren
Thee zetten
Kandij en suiker
Thee verpakken
ansichTkaarten

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
0 items
Copyright © 2024 De Theefabriek