Artikel 1 van 29
Categorie Thee verpakken
Volgende Laatste

v.a. € .....

Blokbodemzakken met gripsluiting - 3L
[GV18]

Kraftkleurige blokbodemzakken, in een drielaagsmateriaal (Kraftpapier / BOPA / PE) met voortreffelijke barrière-eigenschappen voor het bewaren van thee, kruiden, specerijen e.d..

Met een handige gripsluiting voor makkelijk (her)sluiten. Ook sealbaar met een "serieus" sealapparaat. Sealen ongeveer 1 cm onder de bovenkant van de zak, zodat de klant met de scheurhulp (inkeping) de seal makkelijk kan verwijderen en een prima hersluitbare bewaarzak overhoudt.

Maatvoering: 180mm breed, 300mm hoog, maximale diepte bij volledig uitgevouwen bodemvlak 90mm.

Inhoud: 3,0 liter

Hiermee zijn deze zakken zeer geschikt om bijvoorbeeld 500g thee van een gemiddelde grofte te verpakken. De meeste losse theeën die wij verkopen hebben namelijk een volume van 3,5-4,5 liter per kg. Veel blad- en bloemkruiden (zoals brandnetel, pepermunt, kamille) en witte theeën hebben een volume wat veelal ruim 2 keer zo groot is. Daarvan past er dan ook minder in deze zakken, ongeveer 250g.

Tot slot nog een opmerking voor de klanten die stazakken/doypacks zijn gewend: deze blokbodemzakken hebben door de combinatie van de zijvouw en de gripsluiting een wat smallere vulopening dan een doypack met een vergelijkbare inhoud maar hebben als grote voordeel dat ze veel beter 'staan' en efficiënter in dozen zijn te verpakken (als 'baksteentjes').

Beschikbare opties:

Verpakkingseenheid:
100 st bulk € .....
200 st bulk € .....
500 st bulk € .....

Kiezen of ...

Delen via E-Mail  Delen op Facebook  Delen op Twitter    
  • Beoordelingen

Categorieën
Thee
Thee bewaren
Thee zetten
Kandij en suiker
Thee verpakken
ansichTkaarten

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
0 items
Copyright © 2024 De Theefabriek