Welkom in onze theegroothandel-webwinkel

Goedenavond!
Het is onrustig in de (thee)wereld ... corona, oorlog, strenger wordende EU-richtlijnen m.b.t. voedselveiligheid en biologische producten. Het heeft allemaal verstrekkende gevolgen voor de markt van thee, kruiden en specerijen.

Nieuwe oogsten komen moeilijker vrij, door productie- en transportproblemen, maar ook omdat ze vaker worden afgekeurd voor de biologische markt.

De transportprijzen zijn enorm gestegen, containers uit China bijvoorbeeld, die voor de corona-crisis nog voor $2.000 de wereld over gingen, kosten nu tot wel 7 keer zoveel om in Europa te krijgen.

De vraag naar biologische producten stijgt ondertussen enorm. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van wat ze consumeren, de impact daarvan op hun gezondheid en de wereld waarin we met z'n allen leven en werken. Dat is op zich prachtig natuurlijk, maar het creëert soms wel situaties waarbij de vraag het aanbod overstijgt.

Door al deze factoren stijgen de prijzen van veel ingrediënten die we gebruiken enorm. We zijn helaas dan ook genoodzaakt per direct (september 2022) een aantal flinke prijsaanpassingen door te voeren. Oude contracten en voorraden zijn leeggehaald en uitverkocht, nieuwe contracten met producenten en importeurs zijn tegen flink hogere prijzen afgesloten.

Daarnaast zal het door de krapte op de markt vaker voorkomen dat een ingrediënt of melange voor kortere of langere tijd niet beschikbaar is.

We wensen u (desondanks) heel veel webwinkelplezier! Overigens, we staan altijd open voor suggesties ter verbetering van uw winkelgemak en/of uitbreiding van het assortiment. Heeft u er één (of meer), stuur dan even een mailtje!

Het TEAm van De Theefabriek

P.S. Deze theegroothandel-webwinkel is voor wederverkopers en grootverbruikers. Iedereen kan vrij rondkijken, maar alleen klanten met een account kunnen inloggen, hebben zicht op de groothandelsprijzen en kunnen eventueel bestellen. Bent u een nieuwe klant en/of bent u nieuw in deze webwinkel, dan kunt u hier een account aanmaken. Wij beoordelen uw aanvraag zo snel mogelijk. Na goedkeuring ontvangt u een email en wordt uw account geactiveerd. Bent u een consument, dan verwijzen we u graag naar onze theepostorder-webwinkel.

Categorieën
Thee
Thee bewaren
Thee zetten
Kandij en suiker
Thee verpakken
ansichTkaarten

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
0 items
Copyright © 2024 De Theefabriek