Variéthée

Volgens Wikipedia is variété een vorm van theater met amusante voordracht, zang en dans, alsook gevarieerde optredens van artiesten als acrobaten, goochelaars, hypnotiseurs, gedachtelezers enzovoorts.

    Variéthée is variété op z'n Theefabrieks.
Samen rond de theepot zitten, al dan niet met een keur aan overheerlijke hartige en zoete hapjes, is natuurlijk al een feestje, maar sommige speciale gelegenheden vragen gewoon om iets meer. Je handen uit de mouwen steken, lekker gek doen, je grenzen verleggen, de remmen losgooien, nieuwe ervaringen opdoen of gewoon gezellig samen bezig zijn en elkaar eens op een hele andere manier leren kennen.    
    Een rondje door ons piepkleine, pittoreske dorpje Houwerzijl deed ons beseffen dat we voor zulke inspirerende en creatieve activiteiten niet ver hoefden te zoeken. Verscholen achter de grote diversiteit aan gevels bevinden zich namelijk even zoveel getalenteerde Houwerzijlsters, waarvan enkele zich reeds hebben gespecialiseerd in de ontvangst van grotere en kleinere gezelschappen en anderen graag bereid waren hun deur te openen om geïnteresseerden kennis te laten maken met hun passie.
Het leuke is dat al die verrassende adresjes te vinden zijn op nog geen vijf minuten lopen van De Theefabriek en van elkaar zodat u thee-/ koffiedrinken, lunchen en/of tea-en eenvoudig kunt combineren met één of enkele van die bijzondere workshops.    
    Onze ervaring leert dat mensen het plezierig vinden om hun eigen dagje uit vorm te geven. Vandaar dat we er voor hebben gekozen de diverse activiteiten als een soort bouwstenen aan te bieden, zodat u zelf uw vrijgezellenfeestje, vriend(inn)enuitje, familiedag of teambuildingsweekend kunt samenstellen. Zo zou u 's morgens kunnen beginnen met een lekker kopje thee (of koffie) in De Theefabriek, dan een gezellige workshop kunnen beleven, tussen de middag uitgebreid lunchen of tea-en in De Theefabriek en dan weer heerlijk op pad voor bijvoorbeeld een tweede workshop, een verfrissende wandeling of noem maar op... Natuurlijk zijn ook talloze andere combinaties en volgordes denkbaar.

In de onderliggende Variéthee-pagina's treft u de verschillende workshops aan. Op de pagina Reserveren kunt u het gewenste pakket samenstellen en vastleggen. Hierbij kunt u in het veld Opmerkingen de gewenste volgorde en tijden van de onderdelen specificeren. Wij nemen na ontvangst van uw reservering contact op met de betrokken workshopgevers om het complete arrangement voor u te organiseren en berichten u binnen enkele dagen of één en ander doorgang kan vinden. U regelt dus alles met De Theefabriek, van reservering tot betaling, lekker makkelijk en het kost u geen cent extra!