Eerste Vorige Artikel 2 van 2
Categorie Lucky Cats en Co.
Volgende Laatste

v.a. €3,15

Darjeeling First Flush 2020 DJ1 'Monteviot' (z/bio)
[P435]

Onze excuses, dit artikel is tijdelijk uitverkocht en kan op dit moment niet door u worden besteld!

Hij is er ... eindelijk, de Darjeeling First Flush / Eerste Pluk 2020!

Ruim een maand later dan normaal in het jaar, door de lockdown in India kon de thee het land niet uit komen, maar nu dan toch in Europa gearriveerd. De thee was al geplukt voor de lockdown, bij optimale omstandigheden in de theetuin, hetgeen in een nog betere kwaliteit dan 2019 resulteerde. De thee moet nog een klein stukje naar ons toe reizen en dan gaan we snel aan het verpakken. Verkoop en verzending vanaf woensdag 24 juni 2020 (sorry, foutje in de nieuwsbrief, stond 24 mei, maar dat hebben we al lang gehad ;-), o.o.v., maar u kunt nu al bestellen!

Je hebt de Beaujolais Primeur, de Hollandse Nieuwe, de eerste asperges... en je hebt: Darjeeling First Flush, de eerste voorjaarsthee uit het befaamde Darjeeling theegebied in India, liefdevol verbouwd op de hellingen van de Himalaya, door theeliefhebbers in de hele wereld hoogst gewaardeerd en geroemd.

Onze keuze is dit jaar (wederom) gevallen op een hele mooie, biologisch verbouwde DJ1 uit één van de oudste en kleinste theetuinen van India: Monteviot/Edenvale.

De 2020-1 FTGFOP1 Organic Monteviot DJ1. Een hele mond vol: Finest Tippy Golden Flowery Orange Pecco, hoe langer de afkorting, hoe beter de thee! En een DJ1, voor zover u het nog niet wist, is echt de allerallerallereerste pluk in het korte First Flush seizoen.

De thee heeft een prachtige ambachtelijke uitstraling, is heerlijk geurig en geeft een rijke volle smaak, een tikkeltje notig, met het licht-pittige karakter zo kenmerkend voor een Darjeeling First Flush.

(Nog even over de prijs... met 75 gram zet u ongeveer 15 liter van deze godendrank. Dat is €1,18 per liter ... koop daar maar eens een goed vruchtensapje of een flesje wijn voor! Sterkte met de beslissing, maar wacht niet te lang, de voorraad is zoals altijd beperkt!)

Ingrediënten: zwarte thee*

   

* biologische productiemethode
   NL-BIO-01 Skal 13351

Datum thee-foto: 25-06-2020

Beschikbare opties:

Verpakkingseenheid:
75g €17,65
monster 8g €3,15
375g €79,40

Kiezen of ...

Delen via E-Mail  Delen op Facebook  Delen op Twitter    
  • Beoordelingen

Categorieën
Losse thee
Thee in blikjes
Thee in zakjes
Thee bewaren
Thee zetten
Thee serveren
Thee warmhouden
Thee zoeten
Lekkers bij de thee
Lekkers bij de thee DHZ
Thee lezen
Lucky Cats en Co.

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
Fabrikanten
1 x Witte Kandijstokjes - 6st
1 x Theeglas Sita Oranje
1 x Theebeurs Rode Haan
€56,15
Afrekenen
Copyright © 2020 De Theefabriek