Welkom in onze theepostorder-webwinkel

Goedenacht!
De Theefabriek heeft al jaren geleden een biologische lijn theemelanges met minder aroma's uitgezet. We merken dat onze theeliefde en -aandacht steeds meer die kant op gaan. Om die reden gaan we nu in de loop van dit jaar in een versneld tempo een aantal conventionele theeën uit ons assortiment saneren. Deze kunt u nu per 75g voor een heel zacht prijsje in onze ouTleT betrekken. Sla u slag, we hebben niet veel voorraad meer.

Voor het thee serveren hebben we een hip en vrolijk Brits merk toegevoegd aan ons assortiment: Price and Kensington. Met theepotten in drie maten, rvs-filters voor de twee kleinere maten, tea-for-one setjes, smalle en wijde mokken, kopjes en schotels en dat alles in een hele reeks kleuren en voor een mooi klein prijsje! Tsja, die Britten hebben nu uitverkoop, met de Brexit in het vooruitzicht ;-)

O ja, voor een overzicht van de laatste nieuwe aanwinsten kijkt u hier.

We wensen u heel veel webwinkelplezier! Overigens, we staan altijd open voor suggesties ter verbetering van uw winkelgemak en/of uitbreiding van het assortiment. Heeft u er één (of meer), stuur dan even een mailtje!

Het TEAm van De Theefabriek


Categorieën
Losse thee
Thee bewaren
Thee zetten
Thee serveren
Thee warmhouden
Thee zoeten
Lekkers bij de thee
Lekkers bij de thee DHZ
Boeken over thee
ansichTkaarten
Valentijn

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
Fabrikanten
0 items
Copyright © 2022 De Theefabriek