Eerste Vorige Artikel 19 van 26
Categorie Thee verpakken
Volgende Laatste

v.a. € .....

Theezakjes - 70x40x205 mm
[GV01]

Theezakjes van 80 g/m2 natron-kraft papier met een sealbare 20 µm polypropyleen binnenfolie met een kijkvenstertje, om zelf uw thee in te verpakken.

13-02-2019: We hebben weer nieuwe zakjes binnen! Deze batch heeft een iets ruwere, meer natuurlijke uitstraling dan de vorige, met minder glans. Het kraftpapier is niet gestreken.

24-02-2019: We krijgen helaas slechte feedback van onze klanten die zakjes uit de nieuwe batch hebben afgenomen. Doordat het gebruikte kraftpapier ongestreken is, plakken stickers er slecht op, ze hebben de neiging los te laten. Bovendien is de afwerking van de zakjes minder strak en netjes dan voorheen. Zo zitten er wel eens kleine vouwtjes in het papier en is de bodem wat boller. Ook lijkt er wat meer variatie in de positie van het venster te zitten. We vinden dit natuurlijk bijzonder vervelend en zijn druk in de weer met de producent. Omdat we op dit moment echter geen alternatief kunnen bieden, laten we de zakjes wel in de verkoop, omdat sommige klanten hier wellicht meer ruimte voor hebben, maar na vandaag is reclameren om genoemde redenen helaas niet meer mogelijk.

We hopen binnen een paar weken een oplossing voor dit probleem te hebben, de betreffende producent is rond de jaarwisseling overgenomen door een andere producent en er lijken helaas nog steeds problemen met de integratie van de bedrijfsprocessen te zijn.


Maatvoering: 70 mm breed, 40 mm diep, 205 mm hoog (ongevouwen), geschikt om 75-125 gram thee van een gemiddelde grofte in te verpakken.

Beschikbare opties:

Verpakkingseenheid:
250st € .....
500st € .....
1000st € .....

Kiezen of ...

Delen via E-Mail  Delen op Facebook  Delen op Twitter    
  • Beoordelingen

Categorieën
Thee
Thee bewaren
Thee zetten
Thee serveren
Kandij en suiker
Thee verpakken

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
0 items
Copyright © 2019 De Theefabriek