v.a. € .....
Matcha - Korea (g/bio)
[G153]
Matcha... het groene goud, echte slow tea.
De van oorsprong uit Japan afkomstige theeplanten zijn met
de grootst mogelijk zorg, aandacht en liefde opgekweekt
op het Zuid-Koreaanse vulkaaneiland Jeju.
De theeblaadjes zijn langzaam in de schaduw gegroeid en krijgen hierdoor een natuurlijke zoetigheid. Tijdens de verwerking met de modernste Japanse technieken worden de blaadjes ontdaan van de bladstengel en -nerven en langzaam gemalen zodat de kwetsbare groene thee niet opwarmt en verbrand door de wrijving.
Bij binnenkomst wordt de Matcha door ons gelijk omgepakt per 600g in een hersluitbare stazak met gripsluiting en geseald. Dit om de kwetsbare groene theepoeder zoveel mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Om die reden is de Matcha ook maar in één grootverpakkingseenheid verkrijgbaar. Heeft u meer nodig, dan bestelt u gewoon meerdere zakken van 600g.
Bereidingstips:
- Usucha (dunne thee): 2g Matcha op 70ml 75°C water, schuimend opkloppen (W-patroon) naar voorkeur.
- Koicha (dikke thee): 4g Matcha op 40ml 75°C water, goed roeren of kloppen (O-patroon).
- Matcha Latte: Koicha aanvullen met 200ml schuimend opgeklopte warme melk. Eventueel bestrooien met een klein beetje Matcha.
Maar Matcha wordt ook gebruikt in smoothies, ijs, cakes en taarten, ... zoek maar eens naar Matcha-recepten op internet en leef je uit!
Ingrediënten: groene thee*

* biologische productiemethode
NL-BIO-01 Skal 13351
Adviesverkoopprijs per consumentenverpakking van 30 g: € 9,05
Adviesverkoopprijs per consumentenverpakking van 50 g: € 16,25
Specifications |
- Soort: Groene thee
- Oorsprong: Korea
- Karakter: Puur
- Overig: Biologisch
Beschikbare opties:
Verpakkingseenheid:
Kiezen of ...
|
|