Eerste Vorige Artikel 29 van 29
Categorie Thee verpakken
Volgende Laatste

v.a. € .....

Matcha - Japan (g/bio)
[G141]

Matcha... het groene goud, echte slow tea.

De bakermat van Matcha ligt in China, rond het jaar 1000. Pas enkele eeuwen later kwam de Matcha naar Japan.

Deze Matcha komt uit de Japanse gemeente Kirishima in de prefectuur Kagoshima. De gemiddelde temperatuur in deze regio is 18,8 graden met gemiddeld 2.265 mm regen per jaar.

De gebruikte thee-cultivar is Okumidori: minder adstringentie, meer umami en een groenere kleur. De theeblaadjes zijn in het voorjaar 4 weken langzaam in de schaduw gegroeid.

Bereidingstips:
  • Usucha (dunne thee): 2g Matcha op 70ml 75°C water, schuimend opkloppen (W-patroon) naar voorkeur.
  • Koicha (dikke thee): 4g Matcha op 40ml 75°C water, goed roeren of kloppen (O-patroon).
  • Matcha Latte: Koicha aanvullen met 200ml schuimend opgeklopte warme melk. Eventueel bestrooien met een klein beetje Matcha.
Maar Matcha wordt ook gebruikt in smoothies, ijs, cakes en taarten, ... zoek maar eens naar Matcha-recepten op internet en leef je uit!

Ingrediënten: groene thee*

   

* biologische productiemethode
   NL-BIO-01 Skal 13351

Adviesverkoopprijs per consumentenverpakking van 30 g: € 11,25
Adviesverkoopprijs per consumentenverpakking van 50 g: € 19,35

Beschikbare opties:

Verpakkingseenheid:
8 g monster € .....
6 x 30 g cons.verp. gripzakje € .....
6 x 50 g cons.verp. blikje € .....
0,6 kg bulk € ..... (€ ...../kg)

Kiezen of ...

Delen via E-Mail  Delen op Facebook  Delen op Twitter    
  • Beoordelingen

Categorieën
Thee
Thee bewaren
Thee zetten
Kandij en suiker
Thee verpakken
ansichTkaarten

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
0 items
Copyright © 2024 De Theefabriek