Corona-informatie

De Theefabriek » Corona-informatie

Corona-informatie

De huidige corona-crisis heeft verschillende gevolgen voor de bedrijfsactiviteiten van De Theefabriek. We geven hier een overzicht van die gevolgen, bijgewerkt voor de nieuwste richtlijnen, dringende adviezen en dwingende regels. Elders op deze website is de corona-specifieke informatie goudgeel gemarkeerd .

Theemuseum

Het theemuseum is voorlopig helaas nog gesloten voor het publiek. We hopen u hier snel weer snel (redelijk) normaal te mogen verwelkomen!

Theeschenkerij

De theeschenkerij is voorlopig helaas nog gesloten voor het publiek.

Maar … vanaf zaterdag 27 februari 2021 hebben we wel elke zaterdag, zondag en woensdag van 10 tot 17 uur een eenvoudig Tea2go-afhaalbuffetje voor u klaar staan in de theeschenkerij. Leuke combinatie met een bezoek (op afspraak) aan onze theewinkel wellicht, of gewoon tijdens uw wandeling, toertocht of andere uitspatting 😉 .

We hopen u ook hier weer snel (redelijk) normaal te mogen verwelkomen, op een stoel, aan een tafeltje, met bediening, gezellig!

Theewinkel

Vanaf zaterdag 27 februari 2021 is de theewinkel elke zaterdag, zondag en woensdag van 10 tot 17 uur geopend voor bezoek op afspraak.

Voor het afhalen van postorder-bestellingen op zaterdag, zondag of woensdag tussen 10 en 17 uur hoeft u geen afspraak te maken. U kunt zich simpelweg melden in de theeschenkerij (dus niet de theewinkel). Voor afhalen op andere dagen kunt u ons even bellen op 0595-572053 of per e-mail even reageren op uw afhaalbericht.

We hopen u ook hier daarna weer (redelijk) normaal te mogen verwelkomen!

Theehandel

De online-theewinkel en de theegroothandel zijn ook gedurende de corona-crisis steeds volop in bedrijf! Elke maandag t/m vrijdag zijn we in ieder geval van 9 tot 15 uur hard aan het werk om alle particuliere en zakelijke bestellingen te verpakken, te verzamelen en te verzenden. Ons kantoor is dan ook bemenst en kunt u telefonisch bereiken op 0595-572053. De e-mail wordt 24/7 gelezen en altijd zo snel mogelijk afgehandeld.