Corona-informatie

De Theefabriek » Corona-informatie

Corona-informatie

De huidige corona-crisis heeft verschillende gevolgen voor de bedrijfsactiviteiten van De Theefabriek. We geven hier een overzicht van die gevolgen, bijgewerkt voor de nieuwe richtlijnen, dringende adviezen en dwingende regels per 4-11-2020. Elders op deze website is de corona-specifieke informatie goudgeel gemarkeerd .

Mondkapjes

Er geldt van overheidswege een dringend advies tot het dragen van niet-medische mondkapjes in alle publieke binnenruimtes, waaronder ook het theemuseum, de theeschenkerij (zolang men niet aan tafel zit) en de theewinkel gerekend worden. Wij zullen onze bezoekers voorlopig niet verplichten een mondkapje te dragen, maar hebben alle respect, waardering en begrip voor gasten die dat wel doen.

Theemuseum

Het theemuseum is voor de rest van 2020 gesloten voor het publiek. We hopen u hier in 2021 weer (redelijk) normaal te mogen verwelkomen!

Theeschenkerij

De theeschenkerij is voor de rest van 2020 gesloten voor het publiek. Wel verzorgen we vanuit de theeschenkerij in ieder geval deze hele maand november nog Tea2go.

U kunt tijdens de openingstijden van de theewinkel, op zaterdag en zondag tussen 10 en 17 uur, de uiterlijk een dag van te voren bestelde Tea(s) afhalen. Zo kunt u tenminste thuis van een lekkere, gezellige High Tea genieten! En misschien nog een mooi cadeautje scoren voor uzelf, Sinterklaas en/of de Kerstman ;-).

En dan hopen we u hier in 2021 natuurlijk weer (redelijk) normaal te mogen verwelkomen!

Theewinkel

De theewinkel blijft normaal geopend voor het publiek, dus elke zaterdag en zondag in november, van 10 tot 17 uur.

In de theewinkel hanteren we een aantal huishoudelijke regeltjes: ingang alleen via de voordeur van de pastorie, niet meer dan 3 gezelschapjes van 2 personen tegelijkertijd, handjes schoon, mandje verplicht, vaste looproute.

Theehandel

De online-theewinkel en de theegroothandel zijn ook gedurende de corona-crisis steeds volop in bedrijf! Elke maandag t/m vrijdag zijn we in ieder geval van 9 tot 15 uur hard aan het werk om alle particuliere en zakelijke bestellingen te verpakken, te verzamelen en te verzenden. Ons kantoor is dan ook bemenst en kunt u telefonisch bereiken op 0595-572053. De e-mail wordt 24/7 gelezen en altijd zo snel mogelijk afgehandeld.