Corona-informatie

De Theefabriek » Corona-informatie

Corona-informatie

De huidige corona-crisis heeft verschillende gevolgen voor de bedrijfsactiviteiten van De Theefabriek. We geven hier een overzicht van die gevolgen, bijgewerkt voor de nieuwste richtlijnen, dringende adviezen en dwingende regels. Elders op deze website is de corona-specifieke informatie goudgeel gemarkeerd .

Theemuseum

Het theemuseum is geopend volgens de normale openingstijden.

Vanaf 25 september 2021 zijn alle toegang beperkende corona-maatregelen voor musea opgeheven. 

Theeschenkerij

De theeschenkerij, zowel de binnenruimtes als de terrassen, zijn geopend volgens de normale openingstijden.

Vanaf 25 september 2021 vervalt het maximaal aantal bezoekers in de theeschenkerij en de verplichte 1,5 m afstand tussen huishoudens.

Maar … let op: vanaf 25 september 2021 moeten alle bezoekers van (de binnenruimtes van) de theeschenkerij vanaf 13 jaar verplicht een coronatoegangsbewijs laten zien. Vanaf 14 jaar moeten bezoekers naast het coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs laten zien. De terrassen zijn nog wel vrij toegankelijk. Registratie en een gezondheidscheck blijven verplicht voor zowel de binnenruimtes als de terrassen.

We hanteren voorlopig (tenminste tot het einde van 2021) nog wel een geplastificeerde “kleine theekaart” in de theeschenkerij. De gebruikelijke papieren “theebijbel” waar u uit kunt kiezen is namelijk niet optimaal schoon te houden. Het volledige thee-assortiment is echter wel beschikbaar en kan ter plaatse gewoon worden besteld!

Om de drukte in de keuken en achter het buffet wat te beperken, zodat we met minder medewerkers veiliger kunnen werken, is het assortiment versnaperingen in de theekaart en het assortiment teas en lunches dat kan worden gereserveerd, voorlopig (tenminste tot het einde van 2021) nog beperkt.

Theewinkel

De theewinkel is geopend volgens de normale openingstijden.

Vanaf 25 september 2021 zijn alle toegang beperkende corona-maatregelen voor winkels opgeheven.