Corona-informatie

De Theefabriek » Corona-informatie

Corona-informatie

De huidige corona-crisis heeft verschillende gevolgen voor de bedrijfsactiviteiten van De Theefabriek. We geven hier een overzicht van die gevolgen, bijgewerkt voor de nieuwste richtlijnen, dringende adviezen en dwingende regels. Elders op deze website is de corona-specifieke informatie goudgeel gemarkeerd .

Theewinkel

De theewinkel is met ingang van 15-01-2022 weer geopend volgens de normale openingstijden. U kunt eindelijk weer heerlijk komen rondsnuffelen!

In de theewinkel hebben we, zolang de theeschenkerij nog gesloten is, een eenvoudig Tea2Go-buffetje met groene en zwarte thee, koffie en bananenbrood/theecake.

We kunnen maximaal 10 klanten tegelijkertijd in de theewinkel ontvangen. U dient uw handen bij het betreden van de theewinkel te desinfecteren. Het dragen van een mondkapje is verplicht.  En u dient 1,5 m afstand te houden tot onze andere klanten en medewerkers.

Theemuseum

I.v.m. de corona-lockdown in de winter van 2021-2022 is het theemuseum in ieder geval t/m 28-01-2022 gesloten voor het publiek!

Het theemuseum is daarna hopelijk weer geopend volgens de normale openingstijden.

Vanaf 6 november 2021 moeten alle bezoekers van het theemuseum vanaf 13 jaar verplicht een geldig coronatoegangsbewijs laten zien. Vanaf 14 jaar moeten bezoekers naast het coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs laten zien.

Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Theeschenkerij

I.v.m. de nieuwe corona-lockdown in de winter van 2021-2022 is de theeschenkerij in ieder geval t/m 28-01-2022 gesloten voor het publiek!

De theeschenkerij is daarna hopelijk weer geopend volgens de normale openingstijden.

Vanaf 6 november 2021 moeten alle bezoekers van de theeschenkerij vanaf 13 jaar verplicht een geldig coronatoegangsbewijs laten zien. Vanaf 14 jaar moeten bezoekers naast het coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs laten zien. Dit geldt zowel voor de binnenruimtes als de terrassen. Registratie en een gezondheidscheck zijn eveneens verplicht.

Het dragen van een mondkapje is verplicht tot u aan een tafel heeft plaatsgenomen en uw coronatoegangsbewijs door ons is gecheckt. 

Voor het afhalen van Tea2go-bestellingen is een corona-toegangsbewijs niet verplicht.

We hanteren voorlopig (tenminste tot het einde van 2021) een geplastificeerde “kleine theekaart” in de theeschenkerij. De gebruikelijke papieren “theebijbel” waar u uit kunt kiezen is namelijk niet optimaal schoon te houden. Het volledige thee-assortiment is echter wel beschikbaar en kan ter plaatse gewoon worden besteld!

Om de drukte in de keuken en achter het buffet wat te beperken, zodat we met minder medewerkers veiliger kunnen werken, is het assortiment versnaperingen in de theekaart en het assortiment teas en lunches dat kan worden gereserveerd, voorlopig (tenminste tot het einde van 2021) nog beperkt.