TukTukTea

image description image description image description image description image description image description image description image description image description
Theetje... avontuurlijk tukken door Nationaal Park Lauwersmeer en route naar De Theefabriek voor een heerlijke Tea of Brunch, hoeveel mooier kan het leven nog worden?! Ook superleuk voor een avontuurlijk vrijgezellenfeest trouwens! Wij vinden het in ieder geval zo leuk dat u bij het boeken van de TukTukTea 10% korting op de normale, individuele Brunch-, Lunch en Tea- en Theetoafel-prijzen bij De Theefabriek krijgt en (vanaf een huurperiode van 4 uren) €5 korting op de normale TukTuk-huurprijzen.

Het TukTukTea-seizoen loopt ongeveer van half maart tot half oktober, een beetje afhankelijk van de weersomstandigheden. In de winterperiode is het simpelweg te koud om te TukTukken.

Hoe werkt het precies?


U kiest een arrangement bij De Theefabriek; iets kleins, iets groots, iets er tussenin, wat u maar wilt. Daar staat een gemiddelde tijdsduur voor. Op basis daarvan, rekening houdend met eventuele overige plannen tijdens uw TukTukTocht, bepaalt u het aantal uren dat u de TukTuk(s) wilt huren. En dan kiest u tot slot nog een begintijd voor de TukTuk huurperiode.

U reserveert het volledige arrangement bij De Theefabriek of TukTuk Lauwersoog en wij regelen de onderlinge afstemming voor u, da's toch lekker makkelijk!

U bent op de begintijd van het gereserveerde dagdeel bij TukTuk Lauwersoog, krijgt daar instructie voor het rijden in de TukTuk en gaat op uw gemakje TukTukken naar Houwerzijl. Voor de vroege vogels: De Theefabriek is geopend vanaf 10:00 uur, dus draai het gas niet vol open! En voor de uitslapers: we sluiten om 17:00 uur, dus let even op de hieronder vermelde gemiddelde tijdsduur van een tea-arrangement en kom niet te laat!

Aangekomen bij De Theefabriek parkeert u de TukTuk(ken) op ons parkeerterrein en wordt u verwelkomd voor een heerlijke Tea of Brunch in onze sfeervolle theeschenkerij. Vergeet niet ook nog even de geurige theewinkel te bezoeken. En wellicht wilt u nog op ontdekkingsreis door de boeiende wereld van de thee in ons theemuseum.

Na afloop stapt u weer in de TukTuk voor de terugreis naar Lauwersoog, al dan niet via een gezellige Ommelandse route (Gronings voor lekker rustig op je gemakkie omrijden). Let er wel op dat u niet later dan op de eindtijd van het gereserveerde dagdeel terug bent in Lauwersoog!

Brunch / lunch / tea / theetoafel


U bepaalt eerst welk arrangement bij De Theefabriek u wilt gebruiken. Voor elk arrangement staat een bepaalde tijd die onze gasten er gemiddeld voor uittrekken. Op basis daarvan geven wij u een advies voor het aantal uren dat u de TukTuk(s) zou kunnen huren. Hierbij houden we rekening met het volgende: ½ uur instructie en opstarten in Lauwersoog, minimale rijtijd tussen Lauweroog en Houwerzijl, ½ uur heen, ½ uur terug, dus tenminste 1½ uur totaal. We houden géén rekening met bezoek aan andere attracties, pauzes onderweg, etc. Let op dat de gemiddelde tijdsduur van het arrangement en onze openingstijden aansluiten bij het dagdeel dat u de TukTuk(s) tot uw beschikking heeft!

Arrangement Gemiddelde tijdsduur Advies TukTuk Prijs p.p. excl. TukTuk
Brunch incl. museumbezoek 1½-2 uur 4-5 uur €16,95 p.p.
Leutje Grunneger Boer'nlunch incl. museumbezoek 1½ uur 4-5 uur €13,45 p.p.
Grunneger Boer'nlunch incl. museumbezoek 2 uur 4-5 uur €17,95 p.p.
Grunneger Wadd'nlunch incl. museumbezoek 1¾ uur 4-5 uur €17,95 p.p.
Cream Tea excl. museumbezoek ¾ uur 3-4 uur €10,75 p.p.
Afternoon Tea incl. museumbezoek 2 uur 4-5 uur €17,95 p.p.
Afternoon Tea de Luxe incl. museumbezoek 2½ uur 5-6 uur €25,15 p.p.
Prinsessen Tea excl. museumbezoek ¾ uur 3-4 uur €10,75 p.p.
Chocoprinsessen Tea incl. museumbezoek 2 uur 4-5 uur €17,95 p.p.

TukTuk


En dan bepaalt u voor hoeveel uren u de TukTuk(s) wilt huren. Let op: er mogen maximaal 4 personen in een TukTuk. Vanaf een uurperiode van 4 uren krijgt u €5 korting op de normale TukTuk-huurprijs, deze korting is al in onderstaande huurprijzen verwerkt.

Huurperiode Prijs per TukTuk
3 uren
(alleen 9-12 uur)
€70
4 uren €80
5 uren €90
7 uren €100

 


TukTukTea-huwelijksaanzoek

En natuurlijk kan het altijd nog doller: een TukTuk met een uiterst discrete privé-chauffeur in vol ornaat, een superromantische Torenhoge Tea in De Torenkamer (ideale locatie voor een huwelijksaanzoek!), een reisje vol vlinders in de buik door het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer en het Groninger Land en wellicht nog een klein verrassinkje hier en daar. Kost een poepie: €245,-, maar dan heb je ook wat, wellicht een partner voor je hele leven! Alleen te boeken om 14:00 uur.

Kleine lettertjes